Skip to the main content
Terug naar de winkel

Bert Plantagie Vision dressoir

v.a. 1.808,-

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

Het Vision dressoir valt op door de prachtige belijning die doorloopt in het ranke RVS onderstel. Dit dressoir is in meerdere afmetingen en vele kleuren (hout en lak) te verkrijgen. Zo is de Vision ook leverbaar tv-opzet en als gewone kast. Zowel de kast als het dressoir hebben we in onze showroom staan. Van harte welkom om langs te komen voor inspiratie!

Bovenblad

Ga voor een bovenblad in warm notenhout, of kies een mooie lakkleur uit. Beide materialen hebben een compleet verschillende uitstraling. Wilt u bijvoorbeeld eikenhout maar dan in een andere kleur? Dat kan, er zijn diverse olie- en beitskleuren waar u uit kunt kiezen. Ook het onderstel van de salontafel kunt u een ander kleurtje geven, welke uitvoering spreekt u het meest aan?

Meer weten over Bert Plantagie? Klik hier

 

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • onderstel en handgrepen standaard in RVS, optie alle andere Bert Plantagie lakkleuren
  • Bicolor: mogelijkheid om bovenblad in hout uit te voeren en romp in zijdeglans
  • Bovenblad kan ook in keramiek

Meer over Bert Plantagie

Bert Plantagie BV, gevestigd in Cuijk (Nijmegen), is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert Plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt. Ook de projectmarkt wordt nog altijd bediend met de ervaring van weleer.

Bekijk alles van Bert Plantagie