Skip to the main content
Terug naar de winkel

Bert Plantagie Seven

v.a. 1.931,-

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

De naam van tafel Seven is geïnspireerd op de vorm van het roestvrijstalen onderstel. Dit lijkt op nummer ‘Seven’. Gecombineerd met een dik houten tafelblad, maakt het een praktische en stijlvolle designer tafel, met een unieke uitstraling!

Uitvoeringen

Om uw interieur qua sfeer mooi op elkaar te laten aansluiten is het mooi als de zithoek dezelfde sfeer heeft. Eettafel Seven is bijvoorbeeld ook leverbaar als salontafel  dus kunt u daarmee de stijl van de eethoek terug laten komen in de zithoek.

Meer weten over Bert Plantagie? Klik hier

 

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • onderstel standaard RVS, optie RVS of in de Bert Plantagie lakkleuren
  • afmetingen: vanaf 140 t/m 260 cm verkrijgbaar (er zit steeds 20 cm tussen de verschillende maten)
  • maatwerk is ook mogelijk
  • tafelblad in eiken of noten. keuze uit diverse kleuren

Meer over Bert Plantagie

Bert Plantagie BV, gevestigd in Cuijk (Nijmegen), is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert Plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt. Ook de projectmarkt wordt nog altijd bediend met de ervaring van weleer.

Bekijk alles van Bert Plantagie