Skip to the main content
Home

Leolux

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Het verhaal achter Leolux

De wereld van Leolux is een hele bijzondere wereld. Met unieke, inspirerende meubelen, ontworpen door internationale designers. Soms eigenwijs, royaal of gestileerd, maar altijd comfortabel en hoogwaardig. Op bestelling gemaakt, door vakmensen in Venlo. Kiest u voor de eigenwijze Arabella, de royale bank Paleta of de “classic” Pallone?

De Leolux collectie is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor iedereen die karakterloze seriemeubelen geen optie vindt. Een Leolux bank wordt dan ook specifiek voor u geproduceerd met de allermooiste materialen, van de romp tot aan de bekleding, waarvan u jarenlang met veel plezier kunt genieten. Dat maakt alle Leolux design meubelen net zo uniek als de mensen voor wie ze gemaakt worden.

typisch leolux

  • Ontworpen door internationale designers
  • Meubelen met karakter
  • Altijd comfortabel en hoogwaardig
  • Design tot in de puntjes
  • Oneindige mogelijkheden qua afmetingen, materialen en kleuren
  • Op bestelling gemaakt in Venlo

Ervaar Leolux zelf,

maak een afspraak en kom langs!

Contactformulier

Binnen 1 werkdag bellen wij u terug.


Ontmoet Jan Armgardt, sinds 1974 designer voor Leolux

“Ik bouw bewust momenten in waarin ik experimenteer. Dat zijn momenten van creativiteit waarin alles kan, waarin ik me niks van de markt hoef aan te trekken. De producten die ik dan maak, zijn soms niet eens in serie te vervaardigen, het zijn unica. Ik werk bijvoorbeeld veel met papier, naar mijn mening het materiaal van de toekomst. Zulke experimenten kunnen weleens helemaal mislukken, maar je leert er ongelooflijk veel van en je ontdekt nieuwe dingen, oplossingen voor problemen van nu.”

lees verder op leolux.nl

Wilt u niets missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste meubelen, de laatste trends en scherpe aanbiedingen.

Aanmelden nieuwsbrief

In ons privacybeleid staat vermeld hoe wij uw gegevens verzamelen en beschermen.