Leolux meubelen bij Mooi & More Wonen Barendrecht

Leolux

Het verhaal achter Leolux

De wereld van Leolux is een hele bijzondere wereld. Met unieke, inspirerende meubelen, ontworpen door internationale designers. Soms eigenwijs, royaal of gestileerd, maar altijd comfortabel en hoogwaardig. Op bestelling gemaakt, door vakmensen in Venlo. Kiest u voor de eigenwijze Arabella, de royale bank Paleta of de “classic” Pallone?

De Leolux collectie is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor iedereen die karakterloze seriemeubelen geen optie vindt. Een Leolux bank wordt dan ook specifiek voor u geproduceerd met de allermooiste materialen, van de romp tot aan de bekleding, waarvan u jarenlang met veel plezier kunt genieten. Dat maakt alle Leolux design meubelen net zo uniek als de mensen voor wie ze gemaakt worden.

Typisch Leolux

Ontworpen door internationale designers
Meubelen met karakter
Altijd comfortabel en hoogwaardig
Design tot in de puntjes
Oneindige mogelijkheden qua afmetingen, materialen en kleuren
Op bestelling gemaakt in Venlo

Ervaar Leolux zelf

Maak een afspraak en kom langs!

Met het versturen van het formulier gaat u akkoord met het verwerken van de door u verstrekte informatie zoals vermeld staat in het privacybeleid.

Binnen 1 werkdag bellen wij u terug.

Ontmoet Jan Armgardt, sinds 1974 designer voor Leolux

“Ik bouw bewust momenten in waarin ik experimenteer. Dat zijn momenten van creativiteit waarin alles kan, waarin ik me niks van de markt hoef aan te trekken. De producten die ik dan maak, zijn soms niet eens in serie te vervaardigen, het zijn unica. Ik werk bijvoorbeeld veel met papier, naar mijn mening het materiaal van de toekomst. Zulke experimenten kunnen weleens helemaal mislukken, maar je leert er ongelooflijk veel van en je ontdekt nieuwe dingen, oplossingen voor problemen van nu.”

Star Icon
Unieke design meubels
Check Icon
Eerlijk en persoonlijk advies
Infinty Icon
Oneindig veel mogelijkheden

Behoefte aan gratis persoonlijk interieuradvies?