Ferrolight - Mooi & More Wonen

Ferrolight

Het verhaal achter Ferrolight

Ferrolight Design is meer dan een ontwerpstudio voor licht.

Designer Ferdinand Verbeek en creatieve sidekick Marike Verbeek werken vanaf de oprichting van Ferrolight Design in 1999 met veel passie aan wat ze tot hun grote missie hebben gemaakt: een voortdurende studie naar de ultieme lichtbron, naar het mooiste licht wat er op aarde kan stralen…

‘The Art of Lighting meets The Art of Design…’

Ontdek Ferrolight verlichting bij Mooi&More

De unieke exemplaren zijn ontworpen, en gemaakt door echte lichtkunstenaars! Ferrolight werpt een heel ander licht op de beleving van verlichting in ruimtes. Per slot van rekening is licht veel meer dan een lamp boven de tafel of bij de bank. Het geeft een andere dimensie aan het interieur of werkplek. Vanuit deze beleving fascineren de lichtobjecten door het minimalisme, tijdloze ontwerp, ambacht, liefde voor eenvoud, oog voor detail en de warme lichtkleur. Is de maat net niet passend bij uw situatie? Maatwerk is de oplossing. Adviseren én meedenken, dat doen ze graag! De lichtobjecten zijn van hoogwaardige kwaliteit, energiezuinig en dimbaar. Ferrolight biedt 5 jaar garantie op alle handgemaakte lichtobjecten. Nog een leuk weetje: de ontwerpen van Ferrolight zien het licht in eigen atelier.

Typisch Ferrolight

Licht is emotie
Less is more
Oneindige mogelijkheden qua afmetingen, materialen en kleuren
Op bestelling gemaakt in eigen atelier

Ervaar Ferrolight zelf

Maak een afspraak en kom langs!

Met het versturen van het formulier gaat u akkoord met het verwerken van de door u verstrekte informatie zoals vermeld staat in het privacybeleid.

Binnen 1 werkdag bellen wij u terug.

Ferrolight

Ontmoet Ferdinand, het gezicht achter Ferrolight

Achter elk hoogstaand verlichtingsarmatuur van FERROLIGHT Design schuilt een diepgaande research naar wat licht doet en kan doen.

Ferdinand een kennisfreak? Zelf houdt hij het op gestructureerde vakidiotie, gedreven door zijn eeuwige zucht naar perfectie en naar kennis van de materialen waarmee hij werkt. Perfectie tot op de nauwkeurige millimeter. Geen moertje dat niet door zijn eigen handen gaat, geen design dat niet voldoet aan zijn eisen die per definitie sky high zijn. Hij is een lichtontwerper die knowhow van de kern van zijn producten misschien nog wel belangrijker vindt dan hun uiteindelijke vorm…

Star Icon
Unieke design meubels
Check Icon
Eerlijk en persoonlijk advies
Infinty Icon
Oneindig veel mogelijkheden

Behoefte aan gratis persoonlijk interieuradvies?