Artifort bij Mooi & More Wonen Barendrecht
Mooi & More

Artifort

Een eeuw van Dutch Design meesterschap

Artifort, met een indrukwekkende geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 20e eeuw, is al lang een pionier in Dutch Design. Het merk heeft de kunst van het balanceren tussen vorm en functie geperfectioneerd, waarbij innovatie, vakmanschap en comfort samenkomen om meubelstukken te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook een verlengstuk van uw persoonlijke stijl.

Typisch Artifort

Vakmanschap in Detail: Elk stuk wordt met de grootste zorg vervaardigd, waarbij vakmanschap tot in het kleinste detail wordt gewaarborgd.
Innovatief Ontwerp: Artifort's samenwerking met vooraanstaande ontwerpers resulteert in meubels die niet alleen functioneel zijn, maar ook grenzen verleggen in termen van esthetiek en innovatie.
Ongeëvenaard Comfort: Artifort streeft naar ultiem comfort. Elk meubelstuk is ontworpen met oog voor ergonomie en luxe, zodat u niet alleen in stijl zit, maar ook geniet van subliem zitcomfort.

Ervaar Artifort zelf

maak een afspraak en kom langs!

Met het versturen van het formulier gaat u akkoord met het verwerken van de door u verstrekte informatie zoals vermeld staat in het privacybeleid.

Binnen 1 werkdag bellen wij u terug.

Star Icon
Unieke design meubels
Check Icon
Eerlijk en persoonlijk advies
Infinty Icon
Oneindig veel mogelijkheden

Behoefte aan gratis persoonlijk interieuradvies?