Design on Stock bij Mooi & More Wonen Barendrecht

Design on Stock

Het verhaal van Design on Stock

Made in Holland! Alle ontwerpen worden in Nederland geproduceerd, in eigen beheer! Géén lange levertijden, géén ingewikkelde servicevoorwaarden, maar prachtige designmeubels 7 gerenommeerde Nederlandse ontwerpers maken de mooiste ontwerpen voor dit merk.

Typisch Design on Stock

Ontworpen door Nederlandse designers
Herkenbaar en tijdloos
Op bestelling voor u gemaakt

Ervaar Design on Stock zelf

Maak een afspraak en kom langs!

Met het versturen van het formulier gaat u akkoord met het verwerken van de door u verstrekte informatie zoals vermeld staat in het privacybeleid.

Binnen 1 werkdag bellen wij u terug.

Design On Stock

De ontwerpers van Design on Stock

Op dit moment ontwerpen zeven gerenommeerde Nederlandse ontwerpers voor Design on Stcok de mooiste meubels. Roderick Vos tekende model Bloq, een van onze eerste banken, die nog altijd een succes is. Gerard van den Berg brengt modellen met een opvallend nonchalante uitstraling, zoals fauteuil Limec. Marike Andeweg ontwierp de eerste kussenbank in de collectie, Heelz. Gijs Papavoines heldere handschrift zien we terug in onder andere de Penta stoel. Frederik Roijé herinterpreteert bekende vormen naar nieuwe toepassingen, zoals wandelement Mason. Studio Foorumi is een designplatform die jonge ontwerpers de kans geeft om ideeën te pitchen en te realiseren. En Edward van Vliet introduceert wat extra speelsheid in de collectie met zijn accessoires. Samen geven ze de creatieve vonk voor de collectie van Design on Stock!

Star Icon
Unieke design meubels
Check Icon
Eerlijk en persoonlijk advies
Infinty Icon
Oneindig veel mogelijkheden

Behoefte aan gratis persoonlijk interieuradvies?