Skip to the main content
Home

Design on Stock

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Het verhaal van Design on Stock

Made in Holland! Alle ontwerpen worden in Nederland geproduceerd, in eigen beheer! Géén lange levertijden, géén ingewikkelde servicevoorwaarden, maar prachtige designmeubels 7 gerenommeerde Nederlandse ontwerpers maken de mooiste ontwerpen voor dit merk.

typisch Design on Stock

  • Ontworpen door Nederlandse designers
  • Herkenbaar en tijdloos
  • Op bestelling voor u gemaakt

Ervaar Design on Stock zelf! Maak een afspraak en kom langs.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Maece nas sapien ante, ut pretium tincidunt.

Contactformulier

Binnen 1 werkdag bellen wij u terug.

Design on Stock in onze showroom


De ontwerpers van Design on Stock

Op dit moment ontwerpen zeven gerenommeerde Nederlandse ontwerpers voor Design on Stcok de mooiste meubels. Roderick Vos tekende model Bloq, een van onze eerste banken, die nog altijd een succes is. Gerard van den Berg brengt modellen met een opvallend nonchalante uitstraling, zoals fauteuil Limec. Marike Andeweg ontwierp de eerste kussenbank in de collectie, Heelz. Gijs Papavoines heldere handschrift zien we terug in onder andere de Penta stoel. Frederik Roijé herinterpreteert bekende vormen naar nieuwe toepassingen, zoals wandelement Mason. Studio Foorumi is een designplatform die jonge ontwerpers de kans geeft om ideeën te pitchen en te realiseren. En Edward van Vliet introduceert wat extra speelsheid in de collectie met zijn accessoires. Samen geven ze de creatieve vonk voor de collectie van Design on Stock!

lees verder op designonstock.nl

Wilt u niets missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste meubelen, de laatste trends en scherpe aanbiedingen.

Aanmelden nieuwsbrief