Over ons - Mooi & More Wonen in Barendrecht
Mooi & More
Star Icon
Unieke design meubels
Check Icon
Eerlijk en persoonlijk advies
Infinty Icon
Oneindig veel mogelijkheden

Behoefte aan gratis persoonlijk interieuradvies?

Ontmoet het team van Mooi & More Wonen

Over Ons

Dick

Zoveel mooie meubels, met eindeloos veel verschillende mogelijkheden waarbij ik u graag op een eerlijke manier adviseer in het maken van een mooi compleet plaatje.

Over Ons

Nella

Fantastisch om te zien wat een mooi 3D ontwerp kan doen! Het geeft verassende inzichten voor de indeling en nieuwe ideeën om je interieur nog mooier uit te laten komen. Het leukst is dan om het eindresultaat, inclusief een blije klant terug te zien!

Over Ons

Karin

Mag ik helpen het ontbrekende element met de juiste maat, kleur, vorm, comfort, functionaliteit te vinden?Met speciale passie voor kleur ben ik graag je 'aankoophulp'!

Over Ons

Jan-Willem

Onze showroom

Leolux, Interstar, Pode, Bert Plantagie, Ferrolight,
Beek collections, More Line, Cloak

Mooi & More bedrijfspand

In onze grote showroom vindt u meubelen van topmerken. Kom naar onze showroom op:
Escudostraat 7
2991 XV Barendrecht

Leolux

Wij zijn gespecialiseerd in meubelen van Leolux. Inspirerende meubelen, ontworpen door internationale designers. Soms eigenwijs, royaal of gestileerd, maar altijd comfortabel en hoogwaardig. Op bestelling gemaakt, door vakmensen in Venlo.

Spectral

Met TV meubels van het merk Spectral wordt techniek onzichtbaar. Geen zichtbare luidsprekers, subwoofer of een wirwar van rondslingerde kabels meer. Bij Spectral is elk tv dressoir een echt design meubel.

Interstar

De Nederlandse ontwerpers, Hans Daalder, Bert Siegers en Henk Heres, tekenen alle kasten en maken tevens nieuwe ontwerpen voor Interstar. Alle elementen van het kastsysteem worden speciaal op maat gemaakt. Zo heeft u altijd een unieke kast, precies zoals u het wilt.

Bert Plantagie

Een oer-Hollands merk dat meubel-trends op geheel eigen wijze vertaalt in een actuele collecties. Dit merk is populair in Nederland bij zowel starters, jonge gezinnen als ouderen. Creëer uw eigen unieke Bert Plantagie meubelen. “Love life, live Beautiful.”