Skip to the main content
Home

Over ons

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

dé specialist voor unieke en moderne meubelstukken voor in uw huis

Mooi & More wonen is specialist op het gebied van moderne meubelen. Meubelen van meer dan 20 topdesigners onder één dak. Elk met oneindig veel mogelijkheden. Een familiebedrijf dat altijd klaar staat voor eerlijk advies.

behoefte aan gratis persoonlijk interieuradvies?

mooi & more wonen

Wie op zoek is naar meubelen in het moderne segment, hoeft op Woonboulevard Cornelisland in Barendrecht niet lang te zoeken. Mooi & More wonen is namelijk specialist op dit gebied! Het hart van de uitgebreide collectie wordt gevormd door toonaangevende meubelmerken als Bert Plantagie, Interstar, Leolux, Spectral enz. Maar er is nog veel meer waarin Mooi & More wonen zich onderscheidt.

oneindig veel mogelijkheden

Als klant krijg je bij Mooi & More alle ruimte om ongedwongen rond te lopen en te kijken. Wie tijdens deze zoektocht hulp of advies nodig heeft, kan uiteraard altijd terecht bij de medewerkers. Aandacht voor de wensen en eisen van de klant staat daarbij voorop. Er wordt altijd geprobeerd het advies voor de juiste aankoop hierop af te stemmen. Indien gewenst kunt u een uitgebreid kleur- of interieuradvies zowel thuis, als in de showroom krijgen. Wij denken graag met u mee.

De mogelijkheden met de tafels, stoelen, zitmeubelen, kasten, tv meubels en wandsystemen zijn eindeloos. De maten, de bekleding, de kleuren; het kan allemaal naar wens aangepast worden!

 

mooi & more wonen

onze showroom Leolux, Interstar, Pode, Koozo, Ferrolight, Beek collections, More Line, Villeroy&Boch

In onze grote showroom vindt u meubelen van topmerken. Kom naar onze showroom op:

Escudostraat 7
2991 XV Barendrecht
bekijk openingstijden

Leolux
Wij zijn gespecialiseerd in meubelen van Leolux. Inspirerende meubelen, ontworpen door internationale designers. Soms eigenwijs, royaal of gestileerd, maar altijd comfortabel en hoogwaardig. Op bestelling gemaakt, door vakmensen in Venlo.
bekijk onze leolux meubelen

Spectral
Met TV meubels van het merk Spectral wordt techniek onzichtbaar. Geen zichtbare luidsprekers, subwoofer of een wirwar van rondslingerde kabels meer. Bij Spectral is elk tv dressoir een echt design meubel.
bekijk onze spectral meubelen

Interstar
De Nederlandse ontwerpers, Hans Daalder, Bert Siegers en Henk Heres, tekenen alle kasten en maken tevens nieuwe ontwerpen voor Interstar. Alle elementen van het kastsysteem worden speciaal op maat gemaakt. Zo heeft u altijd een unieke kast, precies zoals u het wilt.
bekijk onze interstar meubelen

Bert Plantagie
Een oer-Hollands merk dat meubel-trends op geheel eigen wijze vertaalt in een actuele collecties. Dit merk is populair in Nederland bij zowel starters, jonge gezinnen als ouderen. Creëer uw eigen unieke Bert Plantagie meubelen. “Love life, live Beautiful.”

wilt u niets missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste meubelen, de laatste trends en scherpe aanbiedingen.

Aanmelden nieuwsbrief

In ons privacybeleid staat vermeld hoe wij uw gegevens verzamelen en beschermen.