Interstar kasten en tafels bij - Mooi & More Wonen Barendrecht
Mooi & More

Interstar

Het verhaal achter Interstar

Alle designmeubelen uit de Interstar collectie worden geproduceerd in Nederland. De Nederlandse ontwerpers, Hans Daalder, Bert Siegers en Henk Heres, tekenen alle kasten en maken nieuwe ontwerpen voor Interstar. Alle elementen van uw kastsysteem worden speciaal op maat gemaakt in een veelvoud van 22,5 cm. Zo heeft u altijd een kastsysteem precies zoals u het wilt. Zodra er een order binnenkomt, wordt elke kast speciaal voor de klant gemaakt. Indien gewenst, kunnen we ook uw persoonlijke kastwensen maken.

Alle kastsystemen uit de Interstar collectie worden geproduceerd in twee fabrieken in Nederland: Assen en Terborg. Zij hebben tevens een eigen fabriek in Bosnië genaamd Lockwood BH, een vrije vertaling van Slotboom. Hiermee gaat Interstar de oceaan over. In de werkplaats worden benodigde materialen eerst gecontroleerd op oneffenheden en eventueel geschuurd. De planken zijn dan klaar om bespoten te worden. De planken worden na het schuren goed schoongemaakt, waarna er een UV-laagje op wordt gespoten. Hierna krijgt de plank een basislak en kan deze naar de spuitkabine of de lakstraat. De juiste kleur wordt met verschillende kleurtinten gefabriceerd en vervolgens met een spuitpistool op het meubelelement gespoten. Zo wordt de verf gelijkmatig verdeeld.

De Interstar collectie kenmerkt zich door hangende kastsystemen. Boekenwanden, dressoirs, wandkasten en vele andere designmeubels worden vakkundig aan de muur gemonteerd, waardoor deze als het ware zweven. Het gebruik van zwevende elementen zorgt er dan ook voor dat ieder element op maat gemaakt moet worden. Zo past een Interstar meubelstuk altijd in iedere gewenste ruimte en kunt u niet alleen spullen opbergen, maar ook mooi presenteren.

Typisch Interstar

Kasten uit Assen
Design meubelen binnen bereik
Oneindige mogelijkheden qua afmetingen en kleuren
Op bestelling gemaakt

Ervaar Interstar zelf

maak een afspraak en kom langs!

Met het versturen van het formulier gaat u akkoord met het verwerken van de door u verstrekte informatie zoals vermeld staat in het privacybeleid.

Binnen 1 werkdag bellen wij u terug.

Star Icon
Unieke design meubels
Check Icon
Eerlijk en persoonlijk advies
Infinty Icon
Oneindig veel mogelijkheden

Behoefte aan gratis persoonlijk interieuradvies?