Skip to the main content
Home

Interstar

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Het verhaal achter Interstar

Alle designmeubelen uit de Interstar collectie worden geproduceerd in Nederland. De Nederlandse ontwerpers, Hans Daalder, Bert Siegers en Henk Heres, tekenen alle kasten en maken nieuwe ontwerpen voor Interstar. Alle elementen van uw kastsysteem worden speciaal op maat gemaakt in een veelvoud van 22,5 cm. Zo heeft u altijd een kastsysteem precies zoals u het wilt. Zodra er een order binnenkomt, wordt elke kast speciaal voor de klant gemaakt. Indien gewenst, kunnen we ook uw persoonlijke kastwensen maken.

Alle kastsystemen uit de Interstar collectie worden geproduceerd in twee fabrieken in Nederland: Assen en Terborg. Zij hebben tevens een eigen fabriek in Bosnië genaamd Lockwood BH, een vrije vertaling van Slotboom. Hiermee gaat Interstar de oceaan over. In de werkplaats worden benodigde materialen eerst gecontroleerd op oneffenheden en eventueel geschuurd. De planken zijn dan klaar om bespoten te worden. De planken worden na het schuren goed schoongemaakt, waarna er een UV-laagje op wordt gespoten. Hierna krijgt de plank een basislak en kan deze naar de spuitkabine of de lakstraat. De juiste kleur wordt met verschillende kleurtinten gefabriceerd en vervolgens met een spuitpistool op het meubelelement gespoten. Zo wordt de verf gelijkmatig verdeeld.

De Interstar collectie kenmerkt zich door hangende kastsystemen. Boekenwanden, dressoirs, wandkasten en vele andere designmeubels worden vakkundig aan de muur gemonteerd, waardoor deze als het ware zweven. Het gebruik van zwevende elementen zorgt er dan ook voor dat ieder element op maat gemaakt moet worden. Zo past een Interstar meubelstuk altijd in iedere gewenste ruimte en kunt u niet alleen spullen opbergen, maar ook mooi presenteren.

typisch Interstar

  • Kasten uit Assen
  • Design meubelen binnen bereik
  • Oneindige mogelijkheden qua afmetingen en kleuren
  • Op bestelling gemaakt

Ervaar Interstar zelf,

maak een afspraak en kom langs!

Contactformulier

Binnen 1 werkdag bellen wij u terug.


Ontmoet Hans Daalder, de topontwerper

“Samen met Interstar ontwikkel ik kastmeubelen die een optimale bergfunctie combineren met fraaie verhoudingen en detaillering. Ik wil topontwerpen afleveren, maar belangrijk is ook wat een fabrikant er van maakt! Juist daarom is Interstar zo leuke partner voor mij. Als er weer een nieuw Interstar meubel klaar is, kan ik intens genieten van de kwaliteit en de zorg waarmee mijn ideeen worden vertaald. Voor mij is het een voorrecht om te tekenenen voor Interstar!”

lees verder op interstar.nl

Wilt u niets missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste meubelen, de laatste trends en scherpe aanbiedingen.

Aanmelden nieuwsbrief

In ons privacybeleid staat vermeld hoe wij uw gegevens verzamelen en beschermen.