Saunaco - Designmeubels van Belgisch vakmanschap
Mooi & More

Saunaco

Het verhaal achter Saunaco

Saunaco begon in 1969 als een producent van sauna's, opgericht door Jo van Winkel. In de jaren '80 en '90 breidde het bedrijf uit naar meubelproductie, waarbij het zich specialiseerde in hoogwaardige eiken woonkamermeubelen. Onder leiding van Peter van Winkel sinds 1999, heeft Saunaco innovatieve stappen gezet, zoals de productie van skateramps en de introductie van modulaire meubelprogramma's. Het bedrijf investeerde in duurzaamheid met zonnepanelen en restafval energieopwekking. Samenwerking met Studio Segers sinds 2017 heeft Saunaco naar nieuwe designhoogten gebracht.

Saunaco, een Belgisch merk met meer dan 50 jaar ervaring, combineert vakmanschap met de nieuwste technieken om duurzame en kwalitatieve meubelen te produceren. Ecologische duurzaamheid en lokale productie staan centraal bij Saunaco. De modulaire meubelsystemen bieden eindeloze combinatiemogelijkheden in kleur, afmeting en afwerking.

Typisch Saunaco

Echt vakmanschap
Innovatieve designs
Duurzaamheid en lokale productie
Meer dan 50 jaar ervaring

Ervaar Saunaco zelf

maak een afspraak en kom langs!

Met het versturen van het formulier gaat u akkoord met het verwerken van de door u verstrekte informatie zoals vermeld staat in het privacybeleid.

Binnen 1 werkdag bellen wij u terug.

Star Icon
Unieke design meubels
Check Icon
Eerlijk en persoonlijk advies
Infinty Icon
Oneindig veel mogelijkheden

Behoefte aan gratis persoonlijk interieuradvies?