Spectral Smart Furniture bij Mooi & More Wonen Barendrecht

Spectral

Het verhaal achter Spectral

Spectral Smart Furniture
Innovatieve oplossingen zoals de onzichtbare integratie van sound systemen hebben een groot statement gemaakt. Op dit moment is Spectral de voorloper bij de ontwikkeling van Smart furniture.

We zien de ontwikkeling een ware vlucht nemen. Informatie technologie, entertainment elektronica en telecommunicatie waren voor een paar jaar terug nog aparte werelden. Nu zijn deze werelden niet meer van elkaar te scheiden dankzij de smartphone. E-mailen, surfen op het internet, foto’s maken, muziek luisteren, berichten verzenden, films kijken en bellen, en dat allemaal met slechts één apparaat.

Maar hoe ‘smart’ de nieuwe telefoons of tablets ook zijn, ze hebben allemaal 1 nadeel. Als we onderweg zijn nemen we genoegen met het beperkte beeldformaat en geluidkwaliteit van de mobiele apparatuur maar thuis verlangen we meer. Vanaf de bank willen we muziek met maximale kwaliteit en een lekker volume. We willen foto’s als een diapresentatie op de televisie af kunnen spelen en films van het internet gemakkelijk op de televisie kunnen streamen.

Bij Spectral hebben ze er hun missie van gemaakt om deze digitale wereld in een smaakvolle woonomgeving te integreren.

Typisch Spectral

Smart furniture
Moderne modulaire TV meubels
Design tot in de puntjes
Op bestelling gemaakt

Ervaar Spectral zelf

Maak een afspraak en kom langs!

Met het versturen van het formulier gaat u akkoord met het verwerken van de door u verstrekte informatie zoals vermeld staat in het privacybeleid.

Binnen 1 werkdag bellen wij u terug.

Spectral

Ontmoet de broers Krämer, de oprichters van Spectral

Spectral Smart Furniture wordt in 1994 door de drie broers Frank, Heiko en Markus Krämer opgericht. Na verschillende mislukte projecten zoals de ontwikkeling van halogeenlampen, gemotoriseerde skateboards en luidsprekers van plexiglas hebben de drie studenten een passie voor de productie van HiFi-racks ontwikkeld waar ze graag verder mee wilde gaan. Een verstandige beslissing bleek later.

De oprichters van het bedrijf zien het geheim van hun succes in twee spreuken die hun vader hen heeft gegeven: Blijf werken en praat niet te veel en maak het zo eenvoudig mogelijk. Met andere woorden: als je ijverig bent en blijft en je vasthoudt aan het ontwerp dan volgt de rest vanzelf.

Star Icon
Unieke design meubels
Check Icon
Eerlijk en persoonlijk advies
Infinty Icon
Oneindig veel mogelijkheden

Behoefte aan gratis persoonlijk interieuradvies?