Spectral Smart Furniture bij Mooi & More Wonen Barendrecht
Mooi & More

Spectral

Het verhaal achter Spectral

Spectral Smart Furniture Innovatieve oplossingen zoals de onzichtbare integratie van sound systemen hebben een groot statement gemaakt. Op dit moment is Spectral de voorloper bij de ontwikkeling van Smart furniture.

We zien de ontwikkeling een ware vlucht nemen. Informatie technologie, entertainment elektronica en telecommunicatie waren voor een paar jaar terug nog aparte werelden. Nu zijn deze werelden niet meer van elkaar te scheiden dankzij de smartphone. E-mailen, surfen op het internet, foto’s maken, muziek luisteren, berichten verzenden, films kijken en bellen, en dat allemaal met slechts één apparaat.

Maar hoe ‘smart’ de nieuwe telefoons of tablets ook zijn, ze hebben allemaal 1 nadeel. Als we onderweg zijn nemen we genoegen met het beperkte beeldformaat en geluidkwaliteit van de mobiele apparatuur maar thuis verlangen we meer. Vanaf de bank willen we muziek met maximale kwaliteit en een lekker volume. We willen foto’s als een diapresentatie op de televisie af kunnen spelen en films van het internet gemakkelijk op de televisie kunnen streamen.

Bij Spectral hebben ze er hun missie van gemaakt om deze digitale wereld in een smaakvolle woonomgeving te integreren.

Typisch Spectral

Smart furniture
Moderne modulaire TV meubels
Design tot in de puntjes
Op bestelling gemaakt

Ervaar Spectral zelf

maak een afspraak en kom langs!

Met het versturen van het formulier gaat u akkoord met het verwerken van de door u verstrekte informatie zoals vermeld staat in het privacybeleid.

Binnen 1 werkdag bellen wij u terug.

Star Icon
Unieke design meubels
Check Icon
Eerlijk en persoonlijk advies
Infinty Icon
Oneindig veel mogelijkheden

Behoefte aan gratis persoonlijk interieuradvies?