Spectral Cocoon TV meubel kast Soundsysteem Mooi&More Barendrecht
Mooi & More
Spectral Cocoon
Spectral Cocoon
Spectral Cocoon
Spectral Cocoon
Spectral Cocoon
Spectral Cocoon
Spectral Cocoon
Spectral Cocoon
+1

Spectral Cocoon

Merk: Spectral

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Vanaf

Productinformatie

cocoon multimedia tv-meubel

Bij Cocoon komen bioscoopfans aan hun trekken. Achter die grote kleppen gaat eindeloos veel opbergruimte schuil waarin u gemakkelijk een homecinema set verbergt. Cocoon is een uniek design tv-meubel geschikt voor elke soundbar, subwoofer en centerspeaker.

spectral cocoon

Kan een tv-meubel zowel praktisch als mooi zijn? Jazeker! Cocoon staat voor een functioneel meubel en gelijktijdig voor een krachtig design.

een geordende magneet

Net als alle andere Spectral modellijnen beschikt ook Cocoon over een geraffineerd kabelmanagement, waarbij de glasplaten magnetisch vastzitten.

cocoon verborgen geluidssystemen

Dit tv-meubel bevrijdt uw woonkamer van rondslingerende apparaten zoals een luidspreker. Achter de met stof bespannen klep van het techniekelement komt het soundsysteem volledig tot zijn recht. De variabele indeling biedt plaatst voor verschillende soundbars, subwoofer en een centerspeaker. Door de optimale opening in de bodem kan een subwoofer met downfire functie zijn geluid goed kwijt. Een soundbar tv-meubel uniek in zijn soort.

cocoon smart charge

Smart Charge werkt met inductie. De laadmodule wordt onzichtbaar onder het oppervlak geplaatst. Als de smartphone nu op de juiste plaats wordt neergelegd wordt deze automatisch opgeladen.

cocoon draaibare tv-beugel

Aan de draaibare tv-beugel kunt u nagenoeg alle populaire tv's bevestigen. De kabels lopen uiteraard onzichtbaar door de buis.

cocoon: eyecatcher in uw woonkamer!

Eyecatcher en thuisbioscoop

Een tv-meubel is niet meer weg te denken in het interieur. Sterker nog, het wordt steeds belangrijker. En dat is niet zo gek als we bedenken dat we uren in de woonkamer doorbrengen om te ontspannen en televisie te kijken. Er kan dan gekozen worden voor iets eenvoudigs maar een eyecatcher maakt uw woonkamer echt af. Cocoon is zo'n eyecatcher! Een mooie televisie sluit qua klasse perfect aan bij het design van dit meubel.

Orde en netheid

Kunt u wel wat opbergruimte gebruiken om alle snoeren en (rand)apparatuur van uw televisie in op te bergen? Cocoon heeft hiervoor de oplossing. Snoeren worden al gauw als rommel gezien en als alles weg is gewerkt kunt u er ook niet meer over struikelen of zich er aan ergeren.

opties

Geschikt voor Spectral Soundsystemen
Ook geschikt voor Bose, Sonos en Canton Soundsystemen
Eén meubel, veel variaties
Krasvaste glasoppervlakken
in ruim 2.000 verschillende kleuren
Onzichtbaar geluid in de sokkel
Smart Charge
Smart Light LED-verlichting
Draaibare tv-beugel