Interieuradvies - Mooi & More Wonen
Mooi & More

Interieuradvies

Wij adviseren gratis en op maat

Interieurstyling is voor ons een feestje en we helpen je met plezier om je persoonlijke stijl te vinden. Of je nu een fauteuil wilt vervangen of op zoek bent naar uitgebreid advies, we staan voor je klaar, zowel in onze showroom als bij jou thuis.

Complete interieurstyling
Geen idee waar je moet beginnen? Geen probleem! Wij verzorgen met plezier je complete moderne inrichting, van meubilair tot en met vloerkleden, vloeren, raambekleding, bijzonder textielbehang en verlichting.

Maak een afspraak en kom met een plattegrond, de juiste maten en foto’s van de huidige situatie naar onze showroom. Wij voorzien je graag van ons vakkundige en eerlijke advies in stijl, kleur, ergonomie en audio-inbouw. Vervolgens visualiseren wij met een 3D-tekenprogramma je woonwensen.

Planning inrichting
Als je je huis volledig moet inrichten, komt er veel op je af. Wij denken met je mee over de planning van je inrichting en ondersteunen je in het houden van overzicht. Mooi & More zorgt voor een nette levering en een hoog serviceniveau.

Nieuwsgierig? Wij ontvangen je graag!

Plan hier uw afspraak voor interieuradvies!

Of mail naar info@mooienmore.nl

Kies hier welk advies u wilt *
Met het versturen van het formulier gaat u akkoord met het verwerken van de door u verstrekte informatie zoals vermeld staat in het privacybeleid.

Binnen 1 werkdag bellen wij u terug.