Spectral Scala TV meubel kast Soundsysteem bij Mooi&More Barendrecht
Mooi & More
Spectral Scala
Spectral Scala
Spectral Scala
Spectral Scala
Spectral Scala
Spectral Scala
Spectral Scala
Spectral Scala
Spectral Scala
Spectral Scala
Spectral Scala
Spectral Scala
+5

Spectral Scala

Merk: Spectral

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Vanaf

Productinformatie

Scala

Vrijheid is iets waardevols. Ook bij het ontwerpen van uw eigen interieur. Scala geeft u deze vrijheid! Lowboards in drie breedtes en talrijke uitvoeringen zorgen voor eindeloze combinatiemogelijkheden. Voor een perfecte aanvulling zijn er de hangkasten van de nieuwste modellijn Wall. Leuk om naar te kijken. Gemakkelijk om samen te stellen.

Scala is misschien wel het mooiste zwevende tv-meubel voor elk interieur.

geruisloze vreugde

Scala bedient u. Met hoogwaardige kleppenmechaniek zodat open en sluiten geruisloos gaat. En met schuiflades die zich dankzij een hoogwaardig Soft-close systeem sluit.

geschikt voor sonos & co

Een Scala voor verschillende sound systemen. Achter het stoffront kunt u soundbars van verschillende fabrikanten onderbrengen, bijvoorbeeld de Sonos Playbar en Sonos Sub.

Scala roomdivider staat goed

Een Scala tv-meubel zwevend aan de wand, met slanke aluminium pootjes of op een elegant frame van gepoedercoated staal. Scala opent talloze mogelijkheden bij het ontwerp van uw woonkamer. U kunt uw lowboard als elegante roomdivider gebruiken. En wilt u uw tv-meubel verplaatsen? Dan rolt u uw meubel makkelijk naar een andere locatie.

scala zwevende tv-meubels

Als u meer opbergruimte nodig heeft en graag kiest voor een licht en luchtig design, dan is een Scala wand hangend tv-meubel de oplossing.

Tv-meubel, niet alleen voor uw tv.

Een tv-meubel is meer dan een meubel waar een televisie boven hangt of op mag staan. Het is ook vaak een verzamelplaats voor opladers, afstandbedieningen, telefoon, blu-ray's enz. Het is een meubel die tegenwoordig niet meer weg te denken is uit het interieur. Sterker nog, er staan ook veel meubels naar een tv-meubel gericht. Genoeg redenen om te kiezen voor een tv-meubel die naadloos aansluit bij de rest van uw interieur.

Klep of lade?

Kiest u liever voor een klep of toch voor een lade? Het kan beide en maakt u tv-meubel persoonlijk. Heeft u nog veel dvd's, cd's en/of blu-rays waar u (nog) geen afscheid van wilt nemen? Een lade biedt dan uitkomst en kan bij zowel een vloerstaand als zwevend tv-meubel.

4 verschillende kleuren stof

Gemakkelijk uw soundbar bedienen met een gesloten klep en met de keuze uit vier verschillende kleuren stoffronten. Zwart, zilver, carbon of grijs. Het signaal gaat zonder moeite door het doek en geluid komt net zo mooi naar buiten als wanneer u de klep geopend heeft. Maar nu heeft u het voordeel dat alles netjes is weggewerkt en u niet kunt struikelen over een geopende klep. En dat is wel zo veilig!

Opties

Geschikt voor Spectral Soundsystemen
Ook geschikt voor Bose, Sonos en Canton Soundsystemen
Eén meubel, veel variaties
Krasvaste glasoppervlakken
In ruim 2.000 verschillende kleuren
Onzichtbaar geluid in de sokkel
Smart Charge
Smart Light LED-verlichting
Draaibare tv-beugel
Getoonde prijs is Scala SC1100 (111x30x48 cm) lowboard met opbergruimte op een aluminium voet of wandhangend.

Extra beschikbare opties bij Scala:
+ draaibare tv-beugel
+ subwoofer uitsparing
+ smart-light led-verlichting
+ smart-charge draadloos opladen (Qi)
+ stalen frame onderstel in kleur
+ maatwerk in breedte, hoogte en diepte
+ naadloze glazen topplaat tot 3465mm