Scylla Leolux fauteuil Mooi&More Wonen Barendrecht
Mooi & More
Leolux Scylla Laag
Leolux Scylla Laag
Leolux Scylla Laag

Leolux Scylla laag

Merk: Leolux

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Vanaf

2.575,00
2.245,00

Productinformatie

Tijdloos design

Een sober ontwerp met een schitterend buisframe dat helemaal achter de rug doorloopt en superieure details die Scylla het predikaat “tijdloos design” bezorgen. Het zijn de details en perfectionistische afwerking die ervoor zorgen dat dit ontwerp actueel blijft. De fauteuil is bekroond als Goed Industrieel Ontwerp 2011.

De ontwerper

Griekenland is voor designer Gerard Vollenbrock (1949) een belangrijke inspiratiebron. In zijn studio op het eiland Serifos werkt hij zijn ideeën uit tot schetsen en werktekeningen. Zo ging dat ook met het succesmodel Scylla. Zijn Nederlandse achtergrond is echter in zijn ontwerpen overduidelijk aanwezig. Zo brengt Vollenbrock twee werelden bijeen! De bekende Scylla fauteuil is nu ook met een hoge rugleuning leverbaar. Voor nog meer comfort.

‘Het ontwerp voor Scylla laat duidelijk mijn interesse in De Stijl en Bauhaus zien: strakke lijnen, eenvoudige en duidelijke vorm en constructie, elegante maar ingetogen moderne materialen. Voor de samenstelling van Scylla, gebruikte ik de gouden dimensies omdat ze oud en tijdloos zijn. De Griekse architecten gebruikten ze drieduizend jaar geleden al: “Pan Metron Ariston”, alles heeft zijn juiste formaat.'

- Gerard Vollenbrock -

Om alvast wat kleuren en materialen te zien, kunt u aan de slag met de Leolux Creator

Stel nu zelf uw ideale Scylla samen met de creator!

opties

keuze uit drie zitcomforts: soft, standaard en firm
onderstel standaard chroom, optie epoxy
zit/rug, zijkant en arm (Alcantara of leder) kunnen in verschillende materialen gestoffeerd worden
leverbaar met bijpassende poef (50 x 54 cm)