Lloyd Leolux Fauteuil Mooi&More Wonen Barendrecht
Mooi & More
Leolux Lloyd
Leolux Lloyd
Leolux Lloyd

Leolux Lloyd

Merk: Leolux

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Vanaf

2.965,00

Productinformatie

Tijdloos interieurdesign

Lloyd brengt werelden samen; de aandacht die Leolux aan comfort besteedt, gegoten in de Italiaanse vormgeving van Gino Carollo. Noord ontmoet zuid.

Hier staat Lloyd. Een baken van design. Stoer en tegelijkertijd ook heel uitnodigend. Met een bijna nonchalante stoffering en ambachtelijke details, zoals een decoratieve bies die de krachtige vorm benadrukt.

Persoonlijke Lloyd

Deze nieuwe fauteuil van Leolux biedt alle ruimte voor een eigen interpretatie. Zo kunnen binnen- en buitenzijde apart gekozen worden evenals de kleur van de voet en de sierstiksels.

Karakteristiek voor de fauteuil is de natuurlijke uitstraling. De draaivoet is uitgevoerd in massief hout en de hendel van het neigmechaniek is voorzien van een leren bekleding.

Als designers en ontwikkelaars zoveel aandacht besteden aan een fauteuil, ontstaat er een interieur-object met tijdloze elegantie. Uniek en internationaal van karakter. Lloyd van Leolux.

Meer weten over Leolux? Klik hier

In onze showroom hebben we zowel de 'Basic' uitvoering en de 'Plus' uitvoering (met neigmechaniek) staan. Van harte welkom! Benieuwd naar de leer- en stofsoorten? Neem alvast een kijkje bij de Leolux Creator

opties

voet uitgevoerd in eiken of noten in elke Leolux olie- of beitskleur
leverbaar met bijpassende poef
de bekleding van de binnen- en de buitenzijde kan apart gekozen worden
zithoogte optioneel + 2 cm
7 jaar garantie