Portello Bijzettafel Leolux Mooi&More Wonen Barendrecht
Mooi & More
Leolux Portello
Leolux Portello

Leolux Portello

Merk: Leolux

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Vanaf

495,00

Productinformatie

Licht, verfijnd en praktisch. Portello heeft een handgreep onder het bovenste blaadje. Zo zet u deze bijzetter op de gewenste plek. Misschien wel met het blad boven de zitting van uw bank. Dat kan, omdat de hoogte van het blad is afgestemd op de Leolux meubelen. Dit bijzettafeltje is ook leuk te combineren met de klassieke Pallone.

De ontwerper

Portello is een ontwerp uit 2013 van Patrick Belli. Belli studeerde eerst Product Design aan de Academie Beeldende Kunsten Maastricht (2004) om vervolgens in 2008 af te studeren aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag (Industrial Design).

‘Ik zie mezelf als een ontwerper die op zoek is naar prikkelende vormgeving, gecombineerd met kwaliteit en functionaliteit. In dat opzicht ben ik wel een perfectionist. Ik wil dat beeld dat mij aan het begin van het hele ontwerptraject boeide niet uit het oog verliezen, maar aan het einde van de rit tot uiting brengen in een product waar ik als ontwerper trots op kan zijn. Mijn inspiratie hiervoor haal ik uit het alledaagse leven.'

Meer weten over Leolux? Klik hier

opties

de blaadjes worden uitgevoerd in lak, massief eiken of massief noten (beits, olie naturel of olie Pale White)
kleur en materiaal kunnen per blad gekozen worden
onderstel standaard gepolijst aluminium, optie lak of epoxy