Felizia Leolux bank Mooi&More Wonen Barendrecht
Mooi & More
Leolux Felizia
Leolux Felizia
Leolux Felizia

Leolux Felizia

Merk: Leolux

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Vanaf

3.825,00

Productinformatie

Maatwerk

In Felizia herkent u het design aan de zachte rondingen, u voelt het uitstekende zitcomfort aan de stevige zittingen en de kussens op de armen. Het resultaat: een uniek meubel met een toegankelijk design en een geweldig actief comfort. Dankzij de vele mogelijkheden kan de bank naar uw wens worden aangepast.

De ontwerper

De Felizia is een ontwerp uit 2002 van Axel Enthoven. Andere ontwerpen van zijn hand zijn de Bora Bora, Bora Bèta, Bella Bora en de Bora Balanza. Ruim dertig jaar na introductie van de Bora-serie bestaat deze nog steeds. Producten met een goed verhaal en een lange levensduur zijn belangrijk voor de designer. Samen met Leolux ontwikkelde Enthoven in de jaren tachtig al duurzame producten. Toen waren ze hun tijd ver vooruit, nu is dit nog steeds een speerpunt voor Enthoven en voor Leolux. Verder staat funtionaliteit voorop bij de ontwerper, van zijn ontwerpen hebben mensen jarenlang plezier.

Kom langs om alle mogelijkheden te bekijken, we hebben zowel de uitvoering met de lage als met de hoge rug staan in onze showroom. U kunt ook alvast zelf aan de slag met de Leolux Creator

opties

leverbaar als fauteuil (90 cm), 2-zits (160 cm), 2,5-zits (185 cm), 3-zitsbank (210 cm) en als pouf (51 x 66 cm)
keuze uit lage of hoge rug
pootjes uitgevoerd in aluminium eventueel in epoxy of lak
veel keuze in stof- en leersoorten
comfortopties: zithoogte + 2 cm of - 2cm, zitdiepte - 2 cm