Caruzzo Leolux Fauteuil Mooi&More Wonen Barendrecht
+8

Leolux Caruzzo

Merk: Leolux

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Vanaf

2.350,00

Productinformatie

Caruzzo is een draaifauteuil die u op het lijf geschreven is. Hij heeft een hoge rug voor uw privacy en ambachtelijke stoffeerdetails die ervoor zorgen dat Caruzzo een genot is om naar te kijken. De opvallende siernaad aan de achterzijde van de kuip wordt handvervaardigd door de Leolux vakmensen. Dat ziet er natuurlijk fantastisch uit in een contrasterende kleur. Er is ook een bijpassende pouf verkrijgbaar. De fauteuil is er zowel in een Basic als een Plus uitvoering. Bij de Basic uitvoering is de fauteuil draaibaar. Bij de Plus uitvoering is de fauteuil zowel draaibaar als kantelbaar.

Pouf

Als luxe accessoire bij Caruzzo ontwierp Frans Schrofer ook twee stijlvolle poefs, waarin de designkenmerken van de fauteuil zijn vertaald. De siersteek, de vloeiende vormen en de fraaie voet bijvoorbeeld. Dat maakt de poef tot een absolute verrijking voor Caruzzo, die ook in uw interieur niet mag ontbreken.

Bekijk welke kleurcombinatie het best bij u past met de Leolux creator!

opties

Keuze uit 2 onderstellen. Original en Pure
voor binnenzijde en de buitenzijde kunt u uw eigen kleuren en materialen kiezen uit de Leolux collectie. Voor de poef kiest u de bekleding van de zijkanten en de bovenzijde.
voet standaard aluminium gepolijst, optie in epoxy en lak
leverbaar met bijpassende poef
7 jaar garantie