Skip to the main content
Terug naar de winkel

Bert Plantagie Oxxi

v.a. 1.843,-

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

Tafel Oxxi kan niet anders dan stralen. Dit ware designobject heeft een bijzonder blad waarbij de bladafwerking heel subtiel van buiten naar binnen is verjongd. Het verfijnde blad van de Oxxi is gekoppeld aan een stalen kruispoot en vormt zo een echte blikvanger! Deze opvallende pootconstructie is leverbaar in diverse kleuren.

Tafelblad

Voor het houten tafelblad zijn er diverse keuzemogelijkheden: eiken en noten in diverse (beits)kleuren. Ga voor de uitvoering die het beste past in uw interieur! Vindt u het lastig om de juiste combinatie te maken? Kom langs in de showroom, we denken graag met u mee!

Meer weten over Bert Plantagie? Klik hier

 

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • standaard randafwerking verjongd, andere randafwerkingen mogelijk
  • soft side (bovenzijde blad afgeschuind) alleen mogelijk bij randafwerking 0 of 6
  • onderstel standaard in Antraciet, optie alle Bert Plantagie lakkleuren
  • afmetingen: vanaf 180 t/m 260 cm verkrijgbaar (er zit steeds 20 cm tussen de verschillende maten)
  • afwijkende hoogte: tot 3 cm hoger of 3 cm lager

Meer over Bert Plantagie

Bert Plantagie BV, gevestigd in Cuijk (Nijmegen), is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert Plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt. Ook de projectmarkt wordt nog altijd bediend met de ervaring van weleer.

Bekijk alles van Bert Plantagie