Skip to the main content
Terug naar de winkel

Bert Plantagie Kiko Plus

v.a. 363,-

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

Kiko Plus

Stoel Kiko is een prachtig luchtig design, waar naar hartenlust gevarieerd kan worden met kleur. De Kiko Plus serie met de luxe volle stoffering zorgt voor extra body en daarmee comfort. Voeg een persoonlijke noot toe door te kiezen voor een speels detail zoals de ingetrokken naad of sierknopen.

Veelzijdig

Deze eetstoel is een ontwerp met meerdere gezichten, zo is er ook een andere Kiko eetstoel die een andere zit heeft, een eetbank in verschillende maten en de Kiko fauteuil. Alle uitvoeringen kunt u in onze showroom zien, van harte welkom!

Meer weten over Bert Plantagie? Klik hier

Kom proefzitten!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • met of zonder armleuning (bekleding van leder of stof mogelijk)
  • onderstel in Bert Plantagie lakkleur of glans chroom
  • voorrug kan voorzien worden van diverse opties zoals een dubbele knoop, ingetrokken naad, blokstiksel, horizontaal stiksel of een ruitstiksel. standaard met gladde rug stoffering
  • 2 of meer kleuren leer/stof
  • label met eigen naam

Meer over Bert Plantagie

Bert Plantagie BV, gevestigd in Cuijk (Nijmegen), is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert Plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt. Ook de projectmarkt wordt nog altijd bediend met de ervaring van weleer.

Bekijk alles van Bert Plantagie