Skip to the main content
Terug naar de winkel

Bert Plantagie Spargo

v.a. 425,-

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

De eetkamerstoel Spargo biedt een unieke zitervaring. Deze stijlvolle armstoel op mooie roestvrijstalen benen heeft een geweldig zitcomfort. Iedere stoel is uniek door de mogelijkheid de Spargo te laten bekleden met 2 verschillende kleuren of een trendy leer-stofcombinatie.

Combinatie

Wanneer u de Spargo op een goede manier wilt combineren zijn de andere stoelen uit de Duo serie een goede optie. Deze serie hebben we ook in de showroom staan zodat u de modellen naast elkaar kunt zien. Van harte welkom!

Meer weten over Bert Plantagie? Klik hier

 

Kom proefzitten!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • wielen
  • handgreep op de rug in RVS of Bert Plantagie lakkleur
  • vierkante poot of freischwinger
  • leverbaar als XL-uitvoering
  • zithoogte hoger (max. 5 cm) of lager
  • onderstel standaard RVS, optie chroom(alleen bij ronde poten) of Bert Plantagie lakkleur
  • 2 kleuren stof/leer
  • label met eigen naam

Meer over Bert Plantagie

Bert Plantagie BV, gevestigd in Cuijk (Nijmegen), is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert Plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt. Ook de projectmarkt wordt nog altijd bediend met de ervaring van weleer.

Bekijk alles van Bert Plantagie