Skip to the main content
Terug naar de winkel

Bert Plantagie Duo

v.a. 319,-

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

De eetkamerstoel Duo is één van de Bert Plantagie topmodellen. Deze prachtige stoel met een geweldig zitcomfort is naar wens te stofferen in 2 kleuren of een trendy leer-stofcombinatie. De ronde poten zijn uitgevoerd in hoogwaardig roestvrijstaal, maar kunnen ook besteld worden in een vierkante variant en in een andere kleur.

Uitvoeringen

De Duo familie heeft veel verschillende uitvoeringen die qua model allemaal bij elkaar passen. In onze showroom hebben we de modellen bij elkaar staan zodat u de verschillen goed kunt zien. Van harte welkom!

Meer weten over Bert Plantagie? Klik hier

 

Kom proefzitten!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • stoel met armleuningen: Spargo
  • wielen
  • Freischwinger of 4-poot (ronde of vierkante poot)
  • zithoogte + 5 of - 5 cm
  • onderstel standaard RVS, optie chroom of Bert Plantagie lakkleur
  • handgreep op de rug
  • duostoffering
  • label met eigen naam

Meer over Bert Plantagie

Bert Plantagie BV, gevestigd in Cuijk (Nijmegen), is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert Plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt. Ook de projectmarkt wordt nog altijd bediend met de ervaring van weleer.

Bekijk alles van Bert Plantagie