Skip to the main content
Terug naar de winkel

Bert Plantagie Rumba

v.a. 425,-

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

De Rumba is het zusje van de succesvolle armstoel Spargo. De Rumba heeft ‘open armen’, waarbij het RVS frame perfect de zachte buiging van de Spargo volgt. De open armen zijn standaard afgemaakt met stof of leer. U kunt er ook voor kiezen de open arm af te laten werken met een prettig aanvoelend houten opdekje, uiteraard in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Combinatie

Wanneer u de barstoelen op een goede manier wilt combineren zijn de eetstoelen uit de Duo/Spargo serie een goede optie. Deze serie hebben we ook in de showroom staan zodat u de modellen naast elkaar kunt zien. Van harte welkom!

Meer weten over Bert Plantagie? Klik hier

 

Kom proefzitten!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • wielen
  • handgreep op de rug in RVS of Bert Plantagie lakkleur
  • armlegger standaard bakeliet, optie wit, leder, stof of eiken
  • zithoogte hoger (max. 5 cm) of lager
  • onderstel standaard RVS, optie chroom of Bert Plantagie lakkleur
  • 2 kleuren stof/leer
  • label met eigen naam

Meer over Bert Plantagie

Bert Plantagie BV, gevestigd in Cuijk (Nijmegen), is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert Plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt. Ook de projectmarkt wordt nog altijd bediend met de ervaring van weleer.

Bekijk alles van Bert Plantagie