Skip to the main content
Terug naar de winkel

Bert Plantagie Pedro

v.a. 1.356,-

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

De Pedro is een prachtige, luchtige tafel. Het blad is leverbaar in minstens 13 keramiekkleuren en dekton in diverse kleuren. Eveneens kunt u kiezen voor een tafelblad in hout: eiken, kersen, noten, beuken of essen. Het tafelblad lijkt te zweven op de fijne poten. Deze poten zijn ook weer naar keuze verkrijgbaar in diverse lakkleuren (voor een mooie match met het blad) of in chique RVS. De Pedro voegt zich naar ieders wens door de variëteit in afmetingen en kleuren.

Uitvoeringen

Om uw interieur qua sfeer mooi op elkaar te laten aansluiten is het mooi als de zithoek dezelfde sfeer heeft. Eettafel Pedro is bijvoorbeeld ook leverbaar als salontafel, dus kunt u daarmee de stijl van de eethoek terug laten komen in de zithoek. Kom langs voor inspiratie!

Meer weten over Bert Plantagie? Klik hier

 

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • onderstel standaard in Antraciet, optie RVS of alle andere Bert Plantagie lakkleuren
  • afmetingen: vanaf 140 t/m 260 cm verkrijgbaar (er zit steeds 20 cm tussen de verschillende maten)
  • afwijkende tafelhoogte niet mogelijk

Meer over Bert Plantagie

Bert Plantagie BV, gevestigd in Cuijk (Nijmegen), is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert Plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt. Ook de projectmarkt wordt nog altijd bediend met de ervaring van weleer.

Bekijk alles van Bert Plantagie