Skip to the main content
Terug naar de winkel

Bert Plantagie Kiko Plus hocker

v.a. 223,-

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

Kiko Plus hocker

Kiko is een prachtig luchtig design, waar naar hartenlust gevarieerd kan worden met kleur. De Kiko Plus serie met de luxe volle stoffering zorgt voor extra body en daarmee comfort. Voeg een persoonlijke noot toe door te kiezen voor een speels detail zoals de ingetrokken naad of sierknopen.

Veelzijdig

Deze hocker past perfect bij de Kiko fauteuil. Verder zijn er ook eetstoelen en zelfs een eetbank van deze Kiko-serie. Alle uitvoeringen kunt u in onze showroom zien, van harte welkom!

Meer weten over Bert Plantagie? Klik hier

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • 46,5x41x45 cm of 69x41x45 cm
  • onderstel in Bert Plantagie lakkleur of glans chroom
  • hocker voorzien van knoop of 1 ingetrokken naad in de bovenzijde
  • 2 kleuren stof/leer mogelijk
  • label met eigen naam

Meer over Bert Plantagie

Bert Plantagie BV, gevestigd in Cuijk (Nijmegen), is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert Plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt. Ook de projectmarkt wordt nog altijd bediend met de ervaring van weleer.

Bekijk alles van Bert Plantagie