Skip to the main content
Terug naar de winkel

Bert Plantagie Kiko fauteuil

v.a. 458,-

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

Kiko fauteuil

De modellen uit de Kiko serie kenmerken zich door het luchtige design, waar naar hartenlust gevarieerd kan worden met kleur. Het fijne draadframe is van staal en daardoor stevig en modern; de gestoffeerde delen kunnen in iedere gewenste combinatie stof en/of leder bekleed worden. Voeg een persoonlijke noot toe door te kiezen voor een speels detail zoals de ingetrokken naad of sierknopen.

Veelzijdig

Deze fauteuil is een ontwerp met meerdere gezichten, zo is er ook een andere Kiko eetstoel die een andere zit heeft, een Kiko Plus  en de Kiko eetbank. Alle uitvoeringen kunt u in onze showroom zien, van harte welkom!

(Met armleuning vanaf € 510,- )

Meer weten over Bert Plantagie? Klik hier

Kom proefzitten!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • met of zonder armleuning
  • onderstel in Bert Plantagie lakkleur of glans chroom
  • voorrug kan voorzien worden van diverse opties zoals een dubbele knoop, ingetrokken naad, blokstiksel, horizontaal stiksel of een ruitstiksel. standaard met gladde rug stoffering
  • 2 of meer kleuren leer/stof
  • label met eigen naam
  • leverbaar met bijpassende hocker

Meer over Bert Plantagie

Bert Plantagie BV, gevestigd in Cuijk (Nijmegen), is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert Plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt. Ook de projectmarkt wordt nog altijd bediend met de ervaring van weleer.

Bekijk alles van Bert Plantagie