Skip to the main content
Terug naar de winkel

Bert Plantagie Hook (eettafel)

v.a. 1.356,-

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

Het ronde, bijzondere onderstel geeft de eettafel Hook een unieke uitstraling. Het blad kan zowel in kwalitatief hoogwaardige massief hout als HPL. Beide combineren prachtig met het robuuste roestvrij staal.

Tafelblad

Voor een houten tafelblad zijn er diverse keuzemogelijkheden qua houtsoort: eiken, kersen, noten, kernbeuken en kern-essen. Fingerjoint (alleen eiken of noten) is ook mogelijk, dit zijn korte stukjes hout die met vingerlasverbindingen en lijm aan elkaar worden gemaakt. Fingerjoint is leverbaar vanaf € 1210,- Ook bij een tafelblad met HPL zijn er veel kleuren en prints. Ga voor de uitvoering die het beste past in uw interieur! Vindt u het lastig om de juiste combinatie te maken? Kom langs in de showroom, we denken graag met u mee!

Uitvoeringen

De tafel is ook leverbaar als bartafel en als salontafel

Meer weten over Bert Plantagie? Klik hier

 

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • onderstel standaard in RVS, optie alle Bert Plantagie lakkleuren
  • afmetingen: vanaf 140 t/m 240 cm verkrijgbaar (er zit steeds 20 cm tussen de verschillende maten)
  • afwijkende tafelbreedte mogelijk
  • afwijkende hoogte: tot 5 cm hoger of 5 cm lager

Meer over Bert Plantagie

Bert Plantagie BV, gevestigd in Cuijk (Nijmegen), is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert Plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt. Ook de projectmarkt wordt nog altijd bediend met de ervaring van weleer.

Bekijk alles van Bert Plantagie