Skip to the main content
Terug naar de winkel

Bert Plantagie Clyde

van 343,- voor 195,-

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

Clyde

Bonnie en Clyde, vernoemd naar het wereldberoemde illustere duo. Bijzettafel Bonnie tekent voor het ronde model, terwijl bijzettafel Clyde het vierkante exemplaar voor zijn rekening neemt.

Showmodel

Kom langs in de showroom, we hebben nu namelijk een showmodel staan in de kleur zuiverwit voor maar € 195,- ! Wie weet past het perfect in uw interieur, van harte welkom!

Meer weten over Bert Plantagie? Klik hier

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • 42 x 42 x H 46 cm, geen afwijkende afmetingen mogelijk
  • onderstel standaard Zuiverwit RAL9010 / verkeerszwart RAL9017 / BP100 Antraciet, optie alle andere Bert Plantagie lakkleuren

Meer over Bert Plantagie

Bert Plantagie BV, gevestigd in Cuijk (Nijmegen), is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert Plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt. Ook de projectmarkt wordt nog altijd bediend met de ervaring van weleer.

Bekijk alles van Bert Plantagie