Skip to the main content
Terug naar de winkel

Bert Plantagie Amar bartafel

v.a. 2.210,-

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

De stoere Amar bartafel heeft een robuust onderstel van stalen wangen, die met elkaar verbonden zijn door een massief houten tussenbalk. De tafel heeft een dik massief houten blad met een mooi gevormde randafwerking. Deze bartafel is tevens als gewone eettafel leverbaar!

Tafelblad

Amar heeft een houten en blad en daarbij is aan u de keus voor welke soort u gaat. Kiest u voor eiken, kersen, noten, kernbeuken of kernessen. Binnen de genoemde houtsoorten kunt u nog kiezen voor diverse olie- en beitsafwerkingen.

Meer weten over Bert Plantagie? Klik hier

 

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • wangen standaard Staalgrijs, optie wangen in geolied staal of andere Bert Plantagie lakkleuren
  • randafwerking van de lange zijden standaard boomstamafwerking, mogelijk in randafwerking 1(boven- en onderzijde radius 2 mm) | kopse kant naar binnen verjongd
  • keuze tussen noestig of premium tafelblad

Meer over Bert Plantagie

Bert Plantagie BV, gevestigd in Cuijk (Nijmegen), is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert Plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt. Ook de projectmarkt wordt nog altijd bediend met de ervaring van weleer.

Bekijk alles van Bert Plantagie