Mizu Karpet Leolux Mooi&More Wonen Barendrecht
Leolux Mizu
Leolux Mizu
Leolux Mizu

Leolux Mizu

Merk: Leolux

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Vanaf

1.175,00

Productinformatie

Mizu

Weer een mooi ontwerp van Edward van Vliet! Een geometrisch patroon op de voorgrond. Op de achtergrond stromend water, waar de naam 'Mizu' naar verwijst. De combinatie van zachtheid in de achtergrond en de harde grafische belijning zorgt voor een spannend contrast.

De ontwerper

Edward van Vliet (1965) studeerde in 1989 af aan de Academie voor Industriële Vormgeving (nu Design Academie Eindhoven). Sinds 1990 leidt hij Studio Edward van Vliet, een internationaal designbedrijf dat in opdracht van zowel particulieren als musea, hotels, resorts en kantoren werkt. Door design, architectuur en lifestyle te combineren creëert hij complete werelden waarin elk aspect van het interieur evenveel aandacht krijgt. Van meubels tot verlichting en van vloer tot plafond; het gaat hem om de totale beleving. Edward van Vliet werkt voor bekende merken als Moooi, Bisazza, Rosenthal en Moroso. Voor Leolux ontwierp hij de Amulet-serie, de Prismo, wat kussens en plaids en vloerkleden.

Kwaliteit & klasse

Elegant, puur en verfijnd. De ontwerpen van Edward van Vliet raken bij liefhebbers van eigentijdse interieurs een gevoelige snaar. Het is de manier waarop de warme stoffen vallen en de zachte glans van de materialen. Zijn smaak, waarmee hij subtiele combinaties maakt. Producten in de Edward van Vliet collectie zijn een dierbaar bezit. Helemaal van nu en tegelijkertijd van tijdloze klasse.

Meer weten over Leolux? Klik hier

opties

200 x 300 cm of 250 x 350 cm
Mizu is leverbaar in de kleuren Buru (blauw), Beju (beige) en Chairo (bruin)
materialen bovenzijde: 20% wol / 80% katoen Onderzijde: katoen en jute, met anti-slip beveiliging
geschikt voor zwaar woongebruik / licht projectgebruik