Izem Karpet Leolux Mooi&More Wonen Barendrecht
Leolux Izem
Leolux Izem

Leolux Izem

Merk: Leolux

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Vanaf

995,00
695,00

Productinformatie

Klassieke kleurcombinaties en een vintage look

Op deze karpetten weet Edward van Vliet een kubuspatroon te combineren met bijna klassieke kleurcombinaties en een vintage look. Izem is een prachtig machinaal geweven karpet diepwarm blauwgrijs met donkerrood. Ook verkrijgbaar in een crème ondergrond met groen dessin.

De ontwerper

Edward van Vliet (1965) studeerde in 1989 af aan de Academie voor Industriële Vormgeving (nu Design Academie Eindhoven). Sinds 1990 leidt hij Studio Edward van Vliet, een internationaal designbedrijf dat in opdracht van zowel particulieren als musea, hotels, resorts en kantoren werkt. Door design, architectuur en lifestyle te combineren creëert hij complete werelden waarin elk aspect van het interieur evenveel aandacht krijgt. Van meubels tot verlichting en van vloer tot plafond; het gaat hem om de totale beleving. Edward van Vliet werkt voor bekende merken als Moooi, Bisazza, Rosenthal en Moroso. Voor Leolux ontwierp hij de Amulet-serie, de Prismo, wat kussens en plaids en vloerkleden.

Kwaliteit & klasse

Elegant, puur en verfijnd. De ontwerpen van Edward van Vliet raken bij liefhebbers van eigentijdse interieurs een gevoelige snaar. Het is de manier waarop de warme stoffen vallen en de zachte glans van de materialen. Zijn smaak, waarmee hij subtiele combinaties maakt. Producten in de Edward van Vliet collectie zijn een dierbaar bezit. Helemaal van nu en tegelijkertijd van tijdloze klasse.

Meer weten over Leolux? Klik hier

Als showmodel leverbaar:

200 x 300 cm  Cream/groen van 995 voor 695
240 x 340 cm Blue van 1375 voor 995