Papageno Leolux fauteuil Mooi&More Wonen Barendrecht
actie
Leolux Papageno
Leolux Papageno
Leolux Papageno
Leolux Papageno

Leolux Papageno

Merk: Leolux

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Vanaf

2.210,00
1.995,00

Productinformatie

Blikvanger met een knipoog

Papageno is het Leolux-symbool voor speelsheid, plezier en humor. De opvallende aluminium voetjes, de licht verende rug en zijn mooie organische vorm, maken Papageno tot een moeilijk te dateren blikvanger. En toch heeft deze Leolux klassieker al meer dan twintig jaar historie.

De designer

Jan Armgardt (1947) streeft naar duurzaamheid en experimenteert met materialen. Papier is naar zijn mening het materiaal van de toekomst. Jan Armgardt ontwerpt voor Leolux sinds 1974. Veel van zijn creaties blijken tijdloos: Tango, Volare en Papageno bijvoorbeeld. Het meest recente product is Julita.

“Ik bouw bewust momenten in waarin ik experimenteer. Dat zijn momenten van creativiteit waarin alles kan, waarin ik me niks van de markt hoef aan te trekken. De producten die ik dan maak, zijn soms niet eens in serie te vervaardigen, het zijn unica. Ik werk bijvoorbeeld veel met papier, naar mijn mening het materiaal van de toekomst. Zulke experimenten kunnen weleens helemaal mislukken, maar je leert er ongelooflijk veel van en je ontdekt nieuwe dingen, oplossingen voor problemen van nu.”

- Jan Armgardt -

Kijk voor de kleurstellingen alvast bij de Leolux Creator

Meer weten over Leolux? Klik hier

opties

poten gepolijst aluminium (optie: lak of epoxy)
veel keuze in stof- en leersoorten
kleur combinatie mogelijk van voor en achterkant