Skip to the main content
Terug naar de winkel

Bert Plantagie Wireless

v.a. 744,-

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

Wireless

Deze universele salontafel past letterlijk bij elk interieur. Zijn strakke lijnen en open frame zijn een geweldige aanvulling op uw design meubelen maar staan bijvoorbeeld ook geweldig bij een wat soberder interieur.

Uitvoering

Voor het tafelblad kunt u kiezen uit verschillende prachtige zijdeglans, hout, dekton- en keramiekkleuren. Het onderstel van de Wireless salontafel is standaard uitgevoerd in RVS en is, zonder meerprijs, ook te bestellen in één van de bert plantagie RAL-kleuren. De salontafel is ook leverbaar als bijzettafel

Meer weten over Bert Plantagie? Klik hier

 

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • onderstel standaard RVS, optie RVS of in de Bert Plantagie lakkleuren
  • afmetingen: 80x80 cm, 90x90 cm, 99,6x99,6 cm, 140x70 cm en 160x80 cm Hoogte 32 cm
  • tafelblad in eiken, noten, keramiek en dekton
  • afwijkende hoogte: max. 5 cm hoger

Meer over Bert Plantagie

Bert Plantagie BV, gevestigd in Cuijk (Nijmegen), is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert Plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt. Ook de projectmarkt wordt nog altijd bediend met de ervaring van weleer.

Bekijk alles van Bert Plantagie