Leolux Flint extra scherp geprijsd bij Mooi & More Wonen - Mooi & More
Mooi & More

Leolux Flint extra scherp geprijsd

Design bank Flint van Leolux is nu in de stoffen Varese, Evla en Mondo èn Leder Senso extra scherp geprijsd! Flint heeft oneindig veel mogelijkheden doordat het een uitgebreid programma is voor grote en kleine opstellingen. Zo kun je jouw ideale zithoek creëren. De organische vormgeving van de zittingen en de armdelen, en de royale kussens geven Flint een vriendelijke uitstraling.

Stof Varese

Varese is een gemêleerde Italiaanse stof die verkrijgbaar is in een breed kleurenpallet. De combinatie van kunstvezels en natuurlijke materialen zorgt voor een sterke stof met diepe kleuren, die desondanks zacht en warm aanvoelt.

3-zitsbank in Varese van: €3965 voor: €3495

Hoekopstelling Element 2,5-zits AR en schakelbank extra large PL in Varese van: €6975 voor: €6175

 

Stof Mondo/Evla

Boucléstoffen zijn helemaal de trend van nu! De stof Mondo is geweven uit twee contrasterende kleuren waarbij de belangrijkste tint net iets meer aan de oppervlakte ligt. De combinatie van natuurlijke materialen en kunstvezels geeft deze stof zijn zachte, maar ook sterke producteigenschappen.

3-zitsbank in stof Mondo of Evla van: €4080 voor: €3695

Hoekopstelling Element 2,5-zits AR en schakelbank extra large PL in stof Mondo van: €7180 voor €6490

 

Leder Senso

Dit leer is geschikt voor intensief gebruik. De hoogwaardige finish zorgt ervoor dat het extra goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf, zoals licht, vuil en stof. De huiddikte en de robuuste structuur van Senso geven een meubel een bijzonder cachet dat de liefhebber van zware lederkwaliteiten aanspreekt.

3-zitsbank in Leder Senso van: €4575 voor: €4195

Hoekopstelling Element 2,5-zits AR en schakelbank extra large PL in stof Mondo van: €8110 voor €7320

Kom naar onze showroom om proef te zitten op deze design bank van Leolux. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!
Meer informatie over het merk Leolux vind je hier.