TV meubels op maat bank actieprijs - Mooi & More Wonen wonen Barendrecht
Mooi & More

TV meubels op maat

tv meubel op maat

Eenmaal Google raadplegen en je zult al snel merken dat het internet vol staat met aanbieders van tv-meubels. Maar het is Spectral dat sinds de oprichting in 1994 nog altijd aangeduid wordt als het meest vooraanstaande meubelmerk op tv-meubelgebied, daarom durven wij te claimen dat smartfurniture van Spectral® het origineel is.
Bij Mooi & More wonen zijn wij ook precies om die reden officieel dealer van het merk Spectral, waar bij onze woonwinkel ook nog het premium label Spectral brand store mag uitdragen.

Voor ons als Mooi & More wonen is het unieke aan het merk Spectral dat geen enkel ander merk zo weet in te spelen op de behoefte van de consument. Neem maatwerk, nooit was de behoefte aan een tv-meubel op maat zo groot als vandaag de dag. Binnen een jaar weet Spectral zich aan te passen en zijn zij de meesters in maatwerk op tv-meubel gebied. Komt daar nog bij dat je bij Spectral zeker weet of je nieuwste televisie veilig te monteren is aan de tv-beugel op de kast en of de soundbar en subwoofer wel geschikt is in de kast.

Wilt u meer weten over de Spectral? Klik hier ->
Wilt u meer meubels van Spectral zien? Klik hier ->

Tv Meubels Op Maat

Smart furniture
Of het nu staand, verrijdbaar, zwevend aan de wand moet zijn, bij Spectral is het simpelweg een vrije keuze. Net zoals de kleur, het meubel in hoogglans of mat gewenst is. Bij Spectral is bijna alles zonder meerprijs te kiezen. De tv-meubels zijn zo slim ontworpen dat je bij Spectral kunt kiezen uit een tv-meubel met een gewone klep, een lade, een stof bespannen klep waarachter je een soundbar en sub van bijvoorbeeld Sonos® uit het zicht kunt verbergen of wanneer je nog meer wenst kiest voor een geïntegreerd soundsysteem van Spectral aangestuurd door Sonos®.

Alle details op een rijtje: daarvoor nodigen wij je graag uit bij ons in de woonwinkel.
Ben je op zoek naar een tv-meubel of tv-meubel op maat en je wilt geen compromis voor stijlvol wonen zonderzichtbare soundbar, sub en een wirwar van kabels? Dan is Spectral smart furniture het tv-meubelmerk voor jouw en zorgen wij ervoor dat jij 's avonds thuis heerlijk kunt zitten Netflixen nadat de Spectral montage service alles perfect heeft geïnstalleerd.

Tv Meubels Op Maat
Tv Meubels Op Maat
Tv Meubels Op Maat