Sashiko Plaid Leolux Mooi&More Wonen Barendrecht
Sashiko Plaid
Polaris Plaid

Sashiko (plaid)

Merk: Leolux

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Vanaf

195,00

Productinformatie

Subtiele geometrische motieven

De Japanse borduurtechniek “Sashiko” werd oorspronkelijk gebruikt om stoffen te verstevigen. Het inspireerde Edward van Vliet tot een serie exclusieve patroonstoffen voor Sashiko plaid en kussens. Op drie basiskleuren bracht hij subtiele geometrische motieven aan: Star, Umbrella en Dome.

collectie

Deze Sashiko motieven past hij onder meer toe op een collectie elegante kussens. Bij elk Sashiko kussen selecteerde hij voor de achterzijde twee bijpassende pastelkleuren in een zachte geweven stof. Dezelfde motieven (Star, Umbrella en Dome) liggen aan de basis van de Sashiko plaids, geweven met identieke kleurthema’s. Met de natuurlijke zachtheid van alpaca wol en katoen. Een plaid die u over de rugleuning van uw bank drapeert, mooi afgewerkt met een dekensteek. De interieuraccessoires van Edward van Vliet zijn de “finishing touch” voor uw interieur.

Kussentje erbij

De afmetingen van de kussens Sashiko zijn 59 x 49 of 59 x 39 cm. De kussens van de Edward van Vliet collectie zijn gevuld met een combinatie van schuim en eendenveren.

opties

leverbaar in kleurthema Umbrella (donkerblauw), Star (met zilveren achtergrond), Dome (saffraan)
150 x 200 cm
let op: alleen chemisch laten reinigen
de bijpassende Polaris kussens zijn leverbaar in zes kleurthema's