Sashiko Kussens Leolux Mooi&More Wonen Barendrecht
Sashiko Kussens
Sashiko Kussens
Sashiko Kussens

Sashiko (kussens)

Merk: Leolux

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Vanaf

100,00

Productinformatie

Subtiele geometrische motieven

De Japanse borduurtechniek “Sashiko” werd oorspronkelijk gebruikt om stoffen te verstevigen. Het inspireerde Edward van Vliet tot een serie exclusieve patroonstoffen voor Sashiko kussens en plaids. Op drie basiskleuren bracht hij subtiele geometrische motieven aan: Star (op een zilveren achtergrond), Umbrella (donkerblauw) en Dome (saffraan).

Deze Sashiko motieven past hij onder meer toe op een collectie elegante kussens. Bij elk Sashiko kussen selecteerde hij voor de achterzijde twee bijpassende pastelkleuren in een zachte geweven stof. Dezelfde motieven (Star, Umbrella en Dome) liggen aan de basis van de Sashiko plaids, geweven met identieke kleurthema’s. Met de natuurlijke zachtheid van alpaca wol en katoen. De kussens zijn gevuld met een combinatie van schuim en eendenveren.

Een plaid die u over de rugleuning van uw bank drapeert, of een mooi afgewerkt kussen; de interieuraccessoires van Edward van Vliet zijn de “finishing touch” voor uw interieur. De Sashiko plaids zijn 150 x 200 cm.

opties

leverbaar in kleurthema Umbrella (White of Blue), Star (White of Pink), Dome (White of Yellow)
afmetingen: 59 x 49 of 59 x 39 cm
de bijpassende Polaris plaids zijn leverbaar in drie kleurthema's