Sunway Rolgordijnen in regio Rotterdam bij Mooi & More Wonen
Mooi & More
Rolgordijnen
Rolgordijnen
Rolgordijnen

Rolgordijnen

Merk: Sunway

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Vanaf

Productinformatie

De rolgordijnen van Sunway zijn stijlvol in functioneel tegelijkertijd. Ze passen in iedere woonstijl en ze doen het goed in iedere ruimte. De Sunway collectie biedt een grote keuze in stoffen: van transparant tot verduisterend, stoffen met een natuurlijke uitstraling en stoffen met bijzondere structuren. En natuurlijk kiest u uw perfecte kleur: naturelkleuren, van zoete pastels tot felle kleuren en chique, vergrijsde tinten. Uiteraard worden Sunway rolgordijnen op maat gemaakt.

Materialen en eigenschappen

De hoogwaardige materialen hebben ieder hun eigen functionele en decoratieve eigenschappen en toepassingsmogelijkheden.

Transparante en lichtdoorlatende stoffen filteren het licht mooi en geven sfeer aan uw woonkamer.
Verduisteringsstoffen weren licht en warmte. Deze stoffen zijn zeer geschikt voor kinder- en slaapkamers. Zo slaap je lekker in een donkere ruimte, ook in de zomer.
Technische stoffen, zoals screenstoffen, zijn geschikt voor beeldschermgebruik en zijn dus perfect voor in uw werkhoek of thuiskantoor.
Sommige stoffen zijn voorzien van een bijzondere coating. Stoffen die voorzien zijn van Dustblock™ zijn antistatisch, weren vuil en vocht en zijn makkelijk te reinigen. Dustblock™ stoffen zijn geschikt voor o.a. keukens en badkamers.
Een aantal stoffen in de collectie is van de Greenscreen Sea-Tex kwaliteit. Deze kwaliteit wordt geweven met FLX garen van Bionic. FLX garen is gemaakt van plastic dat gedumpt wordt in de oceanen en dat wordt verzameld aan de kustlijnen van over de hele wereld.
De collectie bevat bijna 340 stoffen. U krijgt een goede impressie van de stoffen en kleuren in de SUNWAY® DigiStudio.

Modellen & Functionaliteit

Deze collectie raamdecoratie biedt een aantal bijzondere modellen, ieder met hun eigen functionele eigenschappen en toepassing:

Standaard Sunway rolgordijn

Het standaard Sunway rolgordijn wordt uitgevoerd met een aluminium onderlat en pearlchrome designsteunen. De comfortabele bediening van deze raamdecoratie wordt gecompleteerd met een metalen ketting. De hoogwaardige materialen zorgen voor een elegante en chique uitstraling.

Sunway dakraamrolgordijn

Sunway biedt een dakraamrolgordijn voor dakramen van de bekende merken, zoals Velux® en Fakro, maar ook voor andere dakramen. Er is een ruime keuze aan stoffen, van lichtdoorlatend tot verduisterend.

PerfectFit rolgordijn voor kunstof (draai-kiep) ramen

Een functioneel model is het PerfectFit rolgordijn, gemonteerd in een raamwerk, speciaal geschikt voor kunststof (draai-kiep) ramen. Het systeem is eenvoudig te monteren door toepassing van montagesteunen achter de glasrubbers. Er hoeft dus niet geboord te worden in het raamkozijn. Het frame is afneembaar, wat het ramen wassen makkelijk maakt.

Sunway LiteRise rolgordijn

Het LiteRise rolgordijn wordt bediend door middel van de onderlat. Hierdoor komen kinderen niet in aanraking met bedieningskettingen.

Sunway rolgordijn met motorbediening

Gemak dient de mens. Uw rolgordijnen bedienen vanuit uw luie stoel? Of rolgordijnen op moeilijk bereikbare ramen eenvoudig bedienen? Met één druk op de knop kunnen de rolgordijnen bediend worden, waardoor bedieningskettingen overbodig worden. Deze gemotoriseerde bedieningsvorm is kindvriendelijk. Er zijn verschillende mogelijkheden voor gemotoriseerde bediening:BatterijmotorAccumotor24V motor230V motor