Skip to the main content
Terug naar de winkel

Freistil Rolf Benz 132

v.a.

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

freistil 132
Het Yonoh-designteam, dat freistil 132 heeft ontworpen, werkt in Valencia. In dezelfde stad in het oosten van Spanje als architect Santiago Calatrava, die beroemd is vanwege zijn amorfe futuristische gebouwen. Het lijkt of de vormentaal van deze architect fantasierijk is doorontwikkeld in de nieuwe bank freistil 132. De plastische lijnvoering doet kenners ook denken aan art nouveau. Voor die inspiratie moeten we nog eens zo’n 100 jaar terug in de tijd. U vindt er meer over in boeken over designgeschiedenis, die u lekker op de freistil 132 kunt lezen.

 

Hoe stel ik mijn ideale Freistil 132 samen?
Door de verschillende maten en elementen kunt u zelf bepalen welke bank het best bij u past. Een bank, hoekbank, lounge element, voetenbank, fauteuil…. het is er allemaal mogelijk met Freistil 132! De bank heeft door de ronde vormgeving een geweldig zitcomfort!

Kom proefzitten!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • Bank in de breedtes: 192 cm, 212 cm en 232 cm
  • Aanbouwbank (li of re) in de breedtes: 146 cm, 166 cm, 186 cm en 206 cm
  • Eindelement met zitting (li of re): 126 cm
  • Hoekelement: 98 x 98 cm
  • Voetenbank groot: 86 x 55 cm
  • Keuze uit 7 soorten poten
  • Zithoogte: naar keuze 40, 43 of 46 cm. De zithoogte van 46 cm is echter alleen mogelijk met de massief stalen poot kegelvormig en de kegelpoot gekanteld.

Meer over Freistil Rolf Benz

freistil houdt in dat er geen vaste regels worden gevolgd. Ontdek de grote vrijheid in vorm geving met producten die leverbaar zijn in uiteenlopende bekledingen. Bovendien nemen wij Freigeister aan de hand op zoek naar het geluk en inspireren ze ook met deze lectuur. Een blik in onze gedrukte wereld is de moeite waard.

Bekijk alles van Freistil Rolf Benz