Polaris Plaid Leolux Mooi&More Wonen Barendrecht
Mooi & More
Polaris Plaid
Polaris Plaid

Polaris (plaid)

Merk: Leolux

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Vanaf

195,00

Productinformatie

Geïnspireerd op traditionele weeftechnieken

De soepele jacquardstof Polaris werd door Edward van Vliet speciaal ontwikkeld als basis voor een set elegante kussens. Het patroon doet denken aan ijskristallen, een effect dat nog wordt versterkt door de glinstering van de stof. Op de Polaris plaid wordt dit kristallenmotief uitvergroot. De wollen en katoenen vezels zorgen hier voor zachtheid en een natuurlijke behaaglijkheid. Door de toegepaste weeftechniek zijn ze tweezijdig bruikbaar, waarbij de mooie diepe kleuren aan de achterzijde gespiegeld zijn.

Kussentje erbij

Edward van Vliet heeft ook bijpassende Polaris kussens ontworpen, deze zijn leverbaar in 59x29 cm, 49x49 cm of 59x39 cm.

De kussens van de Edward van Vliet collectie zijn gevuld met een combinatie van schuim en eendenveren. De Polaris accessoires worden elk op een eigen wijze afgewerkt. De kussens (Red, Blue of Gold) zijn uitgevoerd met een leren bies en veloursstof aan de achterzijde, beide in bijpassende kleuren. De plaids (Red of Blue) zijn aan de achterzijde crèmekleurig en zijn rondom afgezoomd.

opties

leverbaar in kleurthema Red en Blue
de bijpassende Polaris kussens zijn leverbaar in de kleurthema's Red, Blue en Gold
160 x 220 cm
let op: alleen chemisch laten reinigen