Pode Melloo hoekbank bij Mooi&More Wonen Barendrecht
Mooi & More
Pode Melloo Hoekbank
Pode Melloo Hoekbank
Pode Melloo Hoekbank

Pode Melloo Hoekbank

Merk: Pode

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Vanaf

5.220,00
4.900,00

Productinformatie

De wereld van Pode bank Melloo draait helemaal om jou. Met drie banken, veertien elementen en een bijpassende poef kun je dit vriendelijke en uitnodigende ontwerp van Roderick Vos precies samenstellen zoals jij het voor ogen hebt. Het aanbouwprogramma daagt je uit om je creativiteit de vrije loop te laten. Uniek voor Melloo zijn de ronde hoekelementen, waarmee je je eigen comfortabele Melloo-landschap bouwt.Voeg een lounge-element toe om languit te relaxen, of juist extra zitelementen zodat zo veel mogelijk mensen met je kunnen meegenieten. Melloo is het meest complete programma in onze collectie, met alle toepassingsmogelijkheden die jij voor je interieur nodig hebt.

De durf in de details

Een mooi detail is de wijze waarop de Melloo-elementen steeds met één poot aan elkaar worden gekoppeld. Dat zorgt voor een rustig beeld in plaats van een oerwoud aan poten. En als je de opstelling hebt bepaald, kies je de ideale bekleding uit onze complete collectie.

Een extra persoonlijk detail voeg je toe door de platte biezen langs de randen in een ander materiaal uit te voeren: stof, leer, fel of subtiel. Hiermee geef je de bank een persoonlijke twist, helemaal passend bij jou!

Kies anders voor een extra Melloo-kussen, uiteraard in jouw favoriete bekledingtype. Zo creëer je een bank die alleen van jou kan zijn: say hello to Melloo!

Meer weten over Pode? Klik hier

opties

Actieprijs in stoffen Essential, Fresco, Migo en Tweed
keuze uit 3 maten en veertien elementen
Kan uitgevoerd worden in diverse stof-/leer soorten
Zithoogte aanpassen met +2 of -2 cm
Poten Aluminium gepolijst of keuze uit alle Pode Epoxy- en lak kleuren.
7 jaar garantie