Prismo Salontafel Leolux Mooi&More Wonen Barendrecht
Mooi & More
Leolux Prismo
Leolux Prismo

Leolux Prismo

Merk: Leolux

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Vanaf

750,00

Productinformatie

Een kubus die verandert in een cirkel

Door rechte hoeken en cirkels te combineren ontstaan soms optische illusies. Het maakt de Prismo tafels visueel interessant. Daarnaast is er de balans, de verfijnde synthese tussen het ranke frame en het keramische blad. Tijdloos design voor interieurs die met zorg en liefde zijn ingericht.

Over Edward van Vliet

Edward van Vliet (1965) studeerde in 1989 af aan de Academie voor Industriële Vormgeving (nu Design Academie Eindhoven). Sinds 1990 leidt hij Studio Edward van Vliet, een internationaal designbedrijf dat in opdracht van zowel particulieren als musea, hotels, resorts en kantoren werkt. Door design, architectuur en lifestyle te combineren creëert hij complete werelden waarin elk aspect van het interieur evenveel aandacht krijgt. Van meubels tot verlichting en van vloer tot plafond; het gaat hem om de totale beleving. Edward van Vliet werkt voor bekende merken als Moooi, Bisazza, Rosenthal en Moroso. Voor Leolux ontwierp hij de Amulet-serie, wat kussens en plaids en de Prismo.

Kwaliteit & klasse

Elegant, puur en verfijnd. De ontwerpen van Edward van Vliet raken bij liefhebbers van eigentijdse interieurs een gevoelige snaar. Het is de manier waarop de warme stoffen vallen en de zachte glans van de materialen. Zijn smaak, waarmee hij subtiele combinaties maakt. Producten in de Edward van Vliet collectie zijn een dierbaar bezit. Helemaal van nu en tegelijkertijd van tijdloze klasse.

Meer weten over Leolux? Klik hier

opties

leverbaar in vier maten: 40 x 40 x H 60 cm (bijzettafel), 60 x 60 x H 37 cm, 80 x 80 x H 32 cm en 100 x 100 x H 32 cm
leverbaar als salontafel met vierkant blad (op een rond frame) en met een rond blad (op een vierkant frame)
blad in keramiek of glas ( 'Bronze' en 'Grey')
onderstel staal in Epoxy Nuit, optie alle Leolux epoxy-kleuren