Tapijt Eterna Millenerpoort bij Mooi&More wonen Barendrecht
Mooi & More
Eterno-millenerpoort
Millenerpoort Eterno
Millenerpoort Eterno
Millenerpoort Eterno
Millenerpoort Eterno
Millenerpoort Eterno
Millenerpoort Eterno

Millenerpoort Eterno

Merk: Millenerpoort

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Vanaf

Productinformatie

Eterno

 

Het Eterno tapijt van Millenerpoort is een prachtig handgemaakt tapijt dat zich onderscheidt door zijn vakmanschap en aanpasbaarheid. Dit tapijt wordt exclusief voor u op ambachtelijke wijze vervaardigd, waardoor elk stuk uniek is. Wat dit tapijt nog specialer maakt, is dat u als klant volledige controle heeft over de keuze van materialen, vorm, dessin en kleur, waardoor er eindeloze mogelijkheden zijn om een tapijt te creëren dat perfect in uw interieur past.

Handgemaakt Vakmanschap: Elk Eterno tapijt wordt met de hand vervaardigd, waardoor er veel aandacht wordt besteed aan elk detail. Dit zorgt voor een hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap.
Volledig Aanpasbaar: Klanten hebben de vrijheid om het materiaal, de vorm, het dessin en de kleur van het tapijt te kiezen, waardoor ze een uniek stuk kunnen creëren dat perfect in hun interieur past.
Diversiteit in Poolhoogte: Het Eterno tapijt is verkrijgbaar in twee varianten: Eterno 25 met een poolhoogte van 25 mm en Eterno 40 met een poolhoogte van 40 mm. Dit biedt keuzemogelijkheden voor verschillende stijlen en behoeften.
Uitgebreid Kleurenpalet: Met keuze uit 80 wolkleuren kunnen klanten de perfecte kleurencombinatie vinden om hun interieur aan te vullen.
Hoogwaardige Materialen: Het tapijt is gemaakt van 100% wol, met name 100% New Zealand wol, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en luxe uitstraling.
100% Made in Holland: Het Eterno tapijt wordt volledig in Nederland geproduceerd, wat bijdraagt aan de lokale ambachtelijke traditie.