Skip to the main content
Terug naar de winkel

Eclips rolgordijnen

v.a.

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

De Sunway Eclips rolgordijnen, ook wel bekend als duo rolgordijnen, bieden een optimale combinatie van stijl en functionaliteit.

Duo Rolgordijnen: Transparante en dichte banen
Duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen. Met deze raamdecoratie kan prachtig gespeeld worden met de lichtinval.

Het Sunway Eclips rolgordijn wordt standaard geleverd met metalen designsteunen met grijze, witte of zwarte accenten en een design onderlat. De comfortabele bediening van deze raamdecoratie gaat via een metalen ketting.

Materialen en Stoffen
De Eclips rolgordijnstoffen zijn van polyester. U kunt kiezen uit smalle banen of brede banen, structuur of effen stof. Mooie natureltinten worden aangevuld met prachtige groen- en blauwtinten, passend in de hedendaagse trends. Bekijk alle stoffen en kleuren in de DigiStudio en ervaar ze in onze Sunway studio bij Mooi&More!

Kindvriendelijke modellen Kindvriendelijkheid

Sunway levert al haar producten volgens de Europese norm voor kindveilige zonwering. De motorbediening in deze collectie voldoet dan ook aan deze norm. Met één druk op de knop kunnen de duo rolgordijnen bediend worden, waardoor bedieningskettingen overbodig worden.

Eclips rolgordijnen met motorbediening

Sunway biedt drie typen motoren:

  • 12V motor 1,1 Nm met interne accu en oplaadbaar via USB-aansluiting
  • 12V Somfy Sonesse 30 RTS motor 2.0 Nm met interne accu. (nieuw)
  • 24V motor met slow start en slow stop bediening

Kom proefzitten!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Meer over Sunway

Bekijk alles van Sunway