Cloak Lake designbank Mooi&More Wonen Barendrecht
Mooi & More
Cloak Lake
Lake

Cloak Lake

Merk: Cloak

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

 

Productinformatie

Als je op zoek bent naar een nieuw zitmeubel, dan is de keuze groot. Net zoals er in de mode naar ieders voorkeur en smaak kleding is. Maar als je kiest voor je eigen invulling van stijl, vorm, hoogwaardig comfort, functie en kleurstellingen, dan zoek je eigenlijk een soort maatpak. En dan klimt “Lake” al snel naar de top van je lijstje….
Bij de ontwikkeling van het nieuwe zitmeubelprogramma “Lake” stond voor mij voorop: Totale vrijheid en flexibiliteit! Om in staat te zijn je eigen optimale zitmeubel samen te stellen in vorm en verhoudingen, in iedere stof- of leercombinatie.
Solitaire banken, ziteilanden, maar ook prachtige hoekopstellingen die zich volledig vormen naar je eigen smaak, en de beschikbare ruimte. Uiteraard wel met behoud van de charme, en schoonheid van een hoogwaardig designmeubel. Fraaie curves in de armleggers en rugdelen, die kunnen worden toegevoegd of juist weer weggelaten, bepalen het gezicht van “Lake”. Altijd luchtig, daarvoor zorgt het dwarsgeplaatste onderstel.

Schoonheid zoals je het zelf bedoeld hebt. Want zeg nou zelf, een maatpak zit toch altijd net iets beter.

Hans Daalder
Ontwerper.

Opstellingen

Aangezien dit model talloze mogelijkheden biedt door middel van de verschillende elementen die te combineren zijn, laten wij dit graag aan u zien in onze showroom!

Meer weten over Cloak? Klik hier

opties

leverbaar als fauteuil (110 cm), loveseat (130 cm), 2-zits (175 cm), 2,5-zits (195 cm), 3-zits (215 cm) en als 3,5-zitsbank (235 cm)
Ook leverbaar als hoekbank of bank met chaise longue.
poten in chroom, mat chroom of gelakt (keuze uit alle RAL kleuren).