Skip to the main content
Terug naar de winkel

Bert Plantagie Luna Etagère

v.a. 1.375,-

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

Deze prachtige open wandkast met een fijn draadframe vormt een stijlvolle opbouw voor uw TV-opzet of dressoir. Chique in een ton-sur-ton kleur of trendy in contrasterende kleuren. De etagère is zowel links als rechts te plaatsen.

Uitvoeringen

Dit meubel is ook leverbaar als vrijstaande etagère, leverbaar in diverse maten. Een vrijstaande etagère is er vanaf € 1120,- en is leverbaar in dezelfde materialen als de etagère die bij de TV-opzet past. We hebben in onze showroom de TV-opzet van 240 cm breed staan, gecombineerd met de Etagère. Kom deze leuke combinatie bekijken!

Meer weten over Bert Plantagie? Klik hier

 

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • onderstel standaard Antraciet, optie alle andere Bert Plantagie lakkleuren
  • etagère tbv TV-opzet: 175 x 34 x 133 cm
  • de legplanken kunnen geleverd worden in keramiek, eiken- of notenfineer en in Fenix

Meer over Bert Plantagie

Bert Plantagie BV, gevestigd in Cuijk (Nijmegen), is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert Plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt. Ook de projectmarkt wordt nog altijd bediend met de ervaring van weleer.

Bekijk alles van Bert Plantagie