Skip to the main content
Terug naar de winkel

Bert Plantagie Edge

v.a. 1.722,-

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

De Edge is een unieke tafel met een stijlvolle, verfijnde uitstraling en al jaren 1 van onze favorieten! Het tafelblad kan geleverd worden in massief hout of keramiek. De keramieken versie van de Edge zit boordevol voordelen voor intensief gebruik. Zo is het materiaal relatief krasvast, zeer hard en niet poreus, waardoor etensresten en vocht niet in het tafelblad kunnen trekken. Oftewel: Knoeien maar! Bekijk ook de bartafel en de salontafel

(  Eettafel met een houten blad verkrijgbaar vanaf € 1722,- en met een keramieken blad vanaf € 1879,-  )

Kleurstelling

Vindt u het een mooi model, maar heeft u nog geen idee wat de kleurstelling moet worden?  Ga alvast aan de slag met de configurator, van harte welkom om in de showroom de echte stalen te bekijken!

Meer weten over Bert Plantagie? Klik hier

 

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • leverbaar als eettafel, salontafel en bartafel
  • onderstel standaard RVS, optie Bert Plantagie lakkleuren
  • afwijkende hoogte: max. 5 cm hoger of lager

Meer over Bert Plantagie

Bert Plantagie BV, gevestigd in Cuijk (Nijmegen), is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert Plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt. Ook de projectmarkt wordt nog altijd bediend met de ervaring van weleer.

Bekijk alles van Bert Plantagie