Ontdek Seuren bij Mooi & More Wonen Barendrecht Woonboulevard
Mooi & More

Seuren

Het verhaal achter Seuren

Michel’s passie voor tafels is al op z’n 14e begonnen toen hij met zijn ouders een meubelwinkel instapte. Het was het design en het prachtige houten snijwerk van de ‘opium tafel’ die zijn aandacht trok. Niet wetende dat tafels nog een grote impact op zijn leven zouden hebben.

Na zijn studie Bedrijfskunde is Michel Seuren de wereld ingetrokken en heeft op diverse continenten gewoond en gewerkt. in Azië heeft hij zijn liefde voor interieur, en met name voor tafels, professioneel opgepakt.Nadat Michel aanvankelijk meubelen in Nederland importeerde en verkocht, richtte hij in 1996 zijn eigen bedrijf Seuren Tafels op.In de beginjaren produceerde Seuren zelf, maar sinds enige tijd worden de tafels bij kwalitatief hoogwaardige ateliers in binnen- en buitenland geproduceerd. Zijn vrouw Chris runt het bedrijf met een klein team medewerkers waardoor Michel zich volledig op het ontwerpen kan richten.

Dit is Seuren.

Typisch Seuren

Unieke ontwerpen
Geproduceerd van prachtige kwaliteit hout
Je ziet design en voelt de kwaliteit als je aan een Seuren tafel zit
Tafels met een verhaal

Ervaar Seuren zelf

maak een afspraak en kom langs!

Met het versturen van het formulier gaat u akkoord met het verwerken van de door u verstrekte informatie zoals vermeld staat in het privacybeleid.

Binnen 1 werkdag bellen wij u terug.

Star Icon
Unieke design meubels
Check Icon
Eerlijk en persoonlijk advies
Infinty Icon
Oneindig veel mogelijkheden

Behoefte aan gratis persoonlijk interieuradvies?