Leolux Scylla extra scherp geprijsd bij Mooi & More Wonen - Mooi & More
Mooi & More

Leolux Scylla extra scherp geprijsd

Design fauteuil Scylla van Leolux is nu in de stof Spazio en leder Senso, extra scherp geprijsd! Scylla is leverbaar als laag en hoog model. Voor designer Gerard Vollenbrock is Griekenland een belangrijke inspiratiebron. In zijn studio op het eiland Serifos werkte hij het idee voor dit succesmodel uit. Scylla heeft een tijdloos design door de superieure details en het mooie buisframe dat helemaal achter de rug doorloopt.

 

Stof Spazio

Spazio is een fraaie ribstof. De ribstof is helemaal terug van weggeweest waardoor de stof goed past in een klassiek als modern interieur. De kunstvezels die gebruikt zijn voor Spazio zijn van hoge kwaliteit, hierdoor is de stof slijtvast en heeft het een hoge lichtechtheid.

Fauteuil laag van €2575 voor €2245
Fauteuil hoog van €2660 voor €2345
Poef van €970 voor €785

 

Leder Senso 

Senso is niet alleen een lust voor het oog, het is ook zeer geschikt voor intensief gebruik. Het leder is voorzien van de karakteristieke Senso nerf. Senso wordt uiterst goed afgewerkt waardoor het een stevige beschermlaag heeft. Zo worden beschadigende invloeden zoals vuil, stof en licht beperkt.

Fauteuil laag van €2745 voor €2295
Fauteuil hoog van €2825 voor €2395
Poef van €970 voor €815

 

 

 

 

Kom naar onze showroom om proef te zitten op deze tijdloze design fauteuil van Leolux. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!
Meer informatie over het merk Leolux vind je hier.