Skip to the main content
Home

KOOZO

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Het verhaal achter KOOZO

KOOZO is een merk met als doel om jongere designliefhebbers de mogelijkheid te geven om binnen hun budget tijdloze en originele designmeubelen aan te schaffen. Dit merk staat voor betaalbaar design waarbij uitstraling, comfort en betrouwbaarheid de drie belangrijkste voorwaarden zijn. Het dagelijkse leven is de grootste inspiratiebron voor de ontwerpers. Dit is de enigste manier om meer duidelijkheid te krijgen over de gevoelswereld van de nieuwe generatie. Hier schuilt de krachten van het designteam: zij denken na over uw specifieke verwachtingen en behoeften en proberen zo een meerwaarde te creëren voor uw interieur.

Sfeerproeven

In onze showroom hebben we diverse modellen staan en kunt u ook de stalen zien. Van harte welkom om te komen kijken en om de banken te testen.

typisch KOOZO

  • Betaalbaar design
  • Tijdloze en originele modellen
  • Productie in België
  • Uitstekend comfort
  • Diverse opstellingen mogelijk

Ervaar KOOZO zelf,

maak een afspraak en kom langs!

Contactformulier

Binnen 1 werkdag bellen wij u terug.


Ontmoet Kathy Huls, het gezicht achter KOOZO

‘Het is voor mij zeer belangrijk dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van hun KOOZO bank. Samen met onze ontwerpers zullen wij ons blijven inzetten om authentieke en tijdloze modellen met een hoge kwaliteit en een lange levensduur te blijven produceren.’

lees verder over KOOZO

Wilt u niets missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste meubelen, de laatste trends en scherpe aanbiedingen.

Aanmelden nieuwsbrief

In ons privacybeleid staat vermeld hoe wij uw gegevens verzamelen en beschermen.