Ontdek KOOZO bij Mooi & More Wonen Barendrecht Woonboulevard

KOOZO

Het verhaal achter KOOZO

KOOZO is een merk met als doel om jongere designliefhebbers de mogelijkheid te geven om binnen hun budget tijdloze en originele designmeubelen aan te schaffen. Dit merk staat voor betaalbaar design waarbij uitstraling, comfort en betrouwbaarheid de drie belangrijkste voorwaarden zijn. Het dagelijkse leven is de grootste inspiratiebron voor de ontwerpers. Dit is de enigste manier om meer duidelijkheid te krijgen over de gevoelswereld van de nieuwe generatie. Hier schuilt de krachten van het designteam: zij denken na over uw specifieke verwachtingen en behoeften en proberen zo een meerwaarde te creëren voor uw interieur.

sfeerproeven

In onze showroom hebben we diverse modellen staan en kunt u ook de stalen zien. Van harte welkom om te komen kijken en om de banken te testen.

Typisch KOOZO

Betaalbaar design
Tijdloze en originele modellen
Productie in België
Uitstekend comfort
Diverse opstellingen mogelijk

Ervaar KOOZO zelf

Maak een afspraak en kom langs!

Met het versturen van het formulier gaat u akkoord met het verwerken van de door u verstrekte informatie zoals vermeld staat in het privacybeleid.

Binnen 1 werkdag bellen wij u terug.

Koozo

Ontmoet Kathy Huls, het gezicht achter KOOZO

‘Het is voor mij zeer belangrijk dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van hun KOOZO bank. Samen met onze ontwerpers zullen wij ons blijven inzetten om authentieke en tijdloze modellen met een hoge kwaliteit en een lange levensduur te blijven produceren.’

Star Icon
Unieke design meubels
Check Icon
Eerlijk en persoonlijk advies
Infinty Icon
Oneindig veel mogelijkheden

Behoefte aan gratis persoonlijk interieuradvies?